Management organizațional

Previzualizare referat:

Extras din referat:

SC EXQUISITE SRL s-a infiintat in 1993 si este o societate comerciala cu capital integral romanesc, care se ocupa cu proiectarea,consultingul,productia si service-ul specializat in constructia de masini de tip industrial.

Produsele firmei Exquisite sunt instalatii complet automatizate avand parametrii controlati prin microprocesor ce asigura o inalta fiabilitate si siguranta in exploatare.

Produsele firmei se adreseaza unui spectru foarte larg de beneficiari din :industria farmaceutica,alimentara si chiar industria petrochimica.Investitiile in cercetare au fost si vor fi intotdeauna prioritare pentru a veni in intampinarea cerintelor impuse de economia romaneasca. In acest sens, efortul inovator al firmei Exquisite este indreptat in directia proiectarii si realizarii unor instalatii de tip industrial similare ca efect final cu cele realizate in exterior.

Partea mecanica este simpla si usor de intretinut asigurand un grad inalt de fiabilitate. Fiind proiectata pe baza elementelor mecanice ce sunt usor de gasit pe piata romaneasca, nu se pune problema pieselor de schimb.Activitatea de service este asigurata de personal calificat si poate fi desfasurata atat telefonic cat si la sediul clientului intr-un interval de 24-48 de ore de la sesizarea defectului.

Personalul din cadrul SC EXQUISITE SRL este impartit pe urmatoarele functii:

A. Muncitori

-necalifcati

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Management Organizational.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
794 cuvinte
Nr caractere:
5 040 caractere
Marime:
39.17KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Master
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
manageri, organizare, firma
Predat:
la master
Materie:
Management
Sus!