Politici Promoționale în Turism

Previzualizare seminar:

Cuprins seminar:

Tema 1- Diagrama varstei de citire

Tema 2 - Sigle si sloganuri la nivel international
Romania si Norvegia

Tema 3 - Sigle si sloganuri la nivel national/regional
Christian Tour si Gregory Tour

Tema 4 - Serii de promotii
Ciocolata Heidi

Extras din seminar:

Tema 1

Diagrama varstei de citire

"Tom e acum aproape vindecat. Si-a legat glontul de un lantug si il poarta la gat, uitandu-se mereu la el ca la un ceasornic. Ei, si-acu' n-a mai ramas nimic de scris, si-s tare bucuros, fiindca de-as fi stiut dinainte ce greu e sa scrii o carte m-as fi lasat pagubas."

Mark Twain - Aventurile lui Huckleberry Finn

In aceasta aventura sunt angrenati eroii acestei carti, inginerul de Schaller, capitanul Hardigan si locotenentul Villette, oameni curajosi si temerari, ca toti exploratorii. Ei cutreiera un continent necunoscut si plin de pericole de tot felul, infrunta nisipurile miscatoare, bastinasii ostili, soarele sufocant al Saharei. Sunt insa si momente in care descopera exotismul si frumusetea unei alte lumi, unei civilizatii diferite.

Jules Verne - Invazia marii. Spargatorii blocadei

"Sunt multe lucruri care in natura nu exista in forma lor pura. Nu exista alcool pur, nu exista aur pur. Poate ca insasi logica istoriei creeaza toate falsurile. Poate ca acestea trebuie sa apara asa cum sunt inlocuitorii pe langa produsele naturale. Poate ca acesta este rolul lor. ( ) Asta ar insemna ca falsurile sunt la fel de importante ca si documentele autentice si operele de arta originale, iar copiile sunt la fel de valoroase ca si originalele"

Clarobscur - Pavao Pavlicic

Diagrama arata cum numarul cuvintelor si silabelor creste in functie de categoria de varsta a grupului tinta.

Complexitatea textului este din ce in ce mai mare, frazele devin mai lungi si limbajul folosit este specific unei categorii de oameni cu un grad mai ridicat de intelegere.

Tema 2

Sigle si sloganuri la nivel international

Sloganul turistic al Romaniei este "Explore the Charpatian garden" (Exploreaza gradina carpatina). In ceea ce priveste sigla turistica, acesta are ca element principal "frunza", care reprezinta un element folcloric traditional - "foaie verde" apare in cantecele populare, dar si prin faptul ca vorbeste despre insasi natura sufletului romanesc. Frunza reprezinta "spiritul amabil si pur al poporului roman"

In partea dreapta-sus, apare un element grafic asemanator unei frunze de-a lungul unei ape curgatoare

In centrul logoului este scris "Romania" cu un font rotund si usor inclinat, fiecare litera fiind colorata in doua-trei nuante de verde. Caciulita literei "a" este colorata cu nuante de galben si portocaliu.

Prezenta unei singure litere mari in slogan, doar la cuvantul Carpathian scoate in evidenta elementul de diferentiere, ,,Muntii Carpati".

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Politici Promotionale in Turism.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 124 cuvinte
Nr caractere:
6 418 caractere
Marime:
282.10KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
turism, eroii
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!