Previzualizare seminar:

Cuprins seminar:

Descrierea Companiei 3
Misiune 3
Prezentarea produsului 4
Public tinta 4
Prospect 4
Actiune FastMemo 4
Administrare: 5
Prezentare: 5
Compozitie 5
Contraindicatii: 5
Analiza Swot 6
Matricea punctelor tari 6
Matricea punctelor slabe 6
Matricea oportunitatilor 7
Matricea amenintarilor 7
Canalele de Comunicare 9

Extras din seminar:

Descrierea Companiei

Compania X a fost infiintata în anul 2010 declarandu-si orientarea strategica catre domeniul farmaceutic si concentrandu-si atentia spre piata suplimentelor alimentare.Compania are sucursale in cinci tari europene: Romania, Polonia, Ungaria, Bulgaria, si Franta. Exportul suplimentelor alimentare se realizează si in alte zece tari din lume.

Investitiile companiei sunt concentrate spre imbunatatirea si extinderea portofoliului de produse, avand ca principal obiectiv satisfactia consumatorilor si sustinerea unei vieti sanatoase.

Visul nostru este acela de a oferi oamenilor sanatate, de a ne aduce contributia pentru o luma mai buna, mai sanatoasa.

Misiune

Ne vom duce la indeplinire viziunea noastra prin produse inovatoare, de calitate superioara si servicii de sanatate, promovarea un stil de viata sanatos, responsabilizarea oamenilor in ceea ce priveste sanatatea lor – conditia de baza pentru o viata activa de calitate.

Dorim sa ne indeplinim misiunea printr-o abordarea responsabila din punct de vedere social, care se supune urmatoarelor valori:

a)Etica: Dobandim prosperitatea prin afaceri cinstite şi comportament etic

b)Orientare catre clienti: Activitatile noastre se axeaza pe clienti, fara de care acestea nu ar avea scop

c)Inovatie: Inovatia este cheia succesului nostru. Folosim tehnici de cercetare de ultima generatie pentru a dezvolta produsele noastre. Cautam si sustinem noi idei si tendinte.

d)Transparenta: Intretinem relatii corecte si transparente cu toti partenerii nostri de afaceri.

e)Responsabilitate: Punem in slujba societatii investitiile şi inovatiile tehnice si ne platim impozitele, deci contribuim la castigurile generale ale societaţii.

f)Sustinem valoarea: Suntem un angajator atractiv pentru toti angajaţii care se străduiesc să se realizeze si sa se dezvolte pe plan profesional si personal, indeplinind totodata obiectivele noastre comune.

g)Voluntariat: Ne implicam în mod voluntar in proiecte caritabile şi donaţii, în scopul de a contribui la dezvoltarea societatii in care activam

Lansarea pastilei FastMemo

Dupa cum stim, studentii sunt cei care lasa invatatul pe ultima suta de metrii de aceea ne adresam produsele in mare masura acestora. Imaginati-va cum ar fi sa scurtati noptile lungi de invatat din sesiune cu o simpla pastila care sa va ajute sa asimilati informatia foarte repede si ce e cel mai important,sa o si pastrati pentru mult timp.

Compania noastra lanseaza pe piata cel mai nou produs in domeniul farmaceutic, un produs revolutionar care promite un succes garantat. Va propunem un supliment alimentar care are o influenta pozitiva asupra memoriei si concentrarii si care creste confortul general al organismului .

Dupa ani de studii in domeniu, cercetatorii nostrii au reusit sa dezvolte o pastila care ajuta la memorarea exclusive a unor informatii din diferite domenii.

Pornind de la obisnuitele pastile pentru memorie acestia au adaugat un ingredient special care inglobeaza notiunile esentiale ale anumitor materii, astfel fiecare materie va avea propria gama de pastile.

Prezentarea produsului

Pastila are forma unei capsule ce este compusa din 2 jumatati.O jumatate colorata in verde, verdele facilizand deconectarea nervoasa si imaginatia ceea ce genereaza lisite,buna dispozitie confort. Cealalta jumatate este galbena;culoarea galbena a fost utilizata deoarece stimuleaza sistemul nervos si munca intelectuala intretinand starea de vigilenta, sporeste capacitatea de concentrare a atentiei, intareste memoria si este calmant al psihonevrozelor.

Cum functioneaza?

Se administreaza un comprimat inainte cu 2-3 ore de studiul efectiv acesta accelerand memoria si ajutand la o mai buna intiparire in minte a notiunilor datorita ingredientului minune ce ofera cunostinte de baza ale materiei studiate.

Public tinta

Este produsul ideal pentru elevi si studenti, precum si pentru alte persoane care au nevoie de o sustinere a functiilor intelectuale

Concurenti

In momentul actual nu avem concurenta directa deoarece produsul este unic; singurii concurenti ar fi producatorii de suplimente alimentare pentru memorie precum Memoplus si Ginkoprim de la Walmark

Observații:

Academia De Studii Economice

Facultatea de Finante,Asigurari,Banci si Burse de Valori

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Fast Memo.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
2 061 cuvinte
Nr caractere:
12 516 caractere
Marime:
175.08KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Sociologie
Predat:
la facultate
Materie:
Sociologie
Profesorului:
Francu Bogdan
Sus!