Tehnici promoționale - Sampling

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

GEROCOSSEN S.R.L. este o companie privata infiintata in 1990, cu sediul in Bucuresti, fiind in prezent una dintre cele mai moderne firme producatoare de cosmetice din Romania

Gerocossen ofera consumatorilor linii complete de produse pentru ingrijirea si infrumuseta-

rea tenului si parului, in formule unice, cu principii active naturale extrase din plante, flori si cereale, cunoscute pentru proprietatile lor miraculoase in cosmetica, in asociere cu ingrediente cosmetice moderne, cu proprietati deosebite de ingrijire si infrumusetare.

A. Analiza la nivel macromediu , micromediu , intern , SWOT

Macromediul reprezinta totalitatea factorilor care influenteaza activitatea intreprinderii, dar nu pot fi influentati de aceasta, fiind o relatie intr-un singur sens.

La nivel economic, producatorul local de cosmetice Gerocossen a inregistrat o crestere a vanzarilor de 54% in 2006, comparativ cu anul precedent. Vanzarea de vopsele de par, principala divizie a companiei, reprezinta 60% din cifra de afaceri a companiei, care in anul 2006 a fost estimata in jurul a 3 milioane euro. Dezvoltarea companiei s-a realizat prin reinvestirea unei parti importante din profitul obtinut in modernizari, diversificarea gamei sortimentale, extinderea retelei de distributie.

In cadrul mediului tehnologic, toate produsele Gerocossen au la baza principii active naturale combinate cu bio-tehnologii de ultima generatie. Societatea Gerocossen din Bucuresti a achizitionat utilaje moderne si performante pentru fabricarea si umplerea produselor, instalatii pentru demineralizarea si sterilizarea

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnici Promotionale - Sampling.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
1 027 cuvinte
Nr caractere:
6 524 caractere
Marime:
13.05KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
mediu tehnologic, principii
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Cristi Nistor
Sus!