Marketingul Modern

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Ascensiunea rapida a Internetului a avut un impact puternic asupra lumii marketingului, modificand sau chiar distrugand multe dintre conceptele si tehnicile care au reprezentat standardele industriei si au creat branduri sau companii de succes. De la preturi, la promovare, distributie, campanii de comunicare, advertising si concentrarea pe client, noul canal de comunicare a realizat probabil cea mai puternica revolutie cunoscuta pana acum in domeniul marketingului si advertisingului.

Marketingul a evoluat de la o disciplina cu vizibilitate scazuta la o componenta esentiala in cadrul oricarei companii care doreste sa fie competitiva intr-un mediu economic din ce in ce mai concurential. In Romania marketingul nu a reusit inca sa castige importanta care ar trebui sa ii fie acordata in cadrul unei afaceri insa decalajul fata de pietele evoluate este recuperat din ce in ce mai rapid.

Desi teoria, conceptele, instrumentele si practicile au evoluat si s-au schimbat uneori major, Internetul a reusit sa provoace cea mai puternica revolutie din istoria de peste 100 de ani, cutremurand domeniul marketingului.

Consumul de informatie explodeaza online

In timp ce televiziunile, ziarele, revistele si alte mijloace de informare au impus un consum ciclic, conditionat al informatiei, Internetul a spart barierele oferind libertate totala utilizatorilor. Consumatorii au posibilitatea de a accesa aproape instant date despre produsele ori serviciile pe care planuiesc sa le achizitioneze.

Politicile de preturi, un subiect atat de delicat a fost puternic afectat de

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Marketingul Modern.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
882 cuvinte
Nr caractere:
5 207 caractere
Marime:
10.35KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
firme, piata, produse, clienti
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!