Extras din seminar:

Fericirea este o stare mentala de bine, fiind caracterizata de emotii pozitive sau placute, de la multumire la bucurie intensa.

Cuvantul "fericire "poate fi asociat cu o multitudine de trairi cum ar fi : iubirea, implinirea sufleteasca , reusita in cariera sau in viata privata, prietenia sau averea . Fericirea nu inseamna “sa ai ceea ce-ti doresti ,ci sa doresti ceea ce ai”.

Vrei sa fii fericit?...Fii recunoscator!

Cu totii stim ca oamenii au totul pentru a fi fericiti,dar ei nu sunt fericiti deoarece isi doresc mereu altceva.Trebuie sa fim recunoscatori pentru aceea ce avem,deoarece recunostinta este aceea care ne face fericit.

Fericirea-o putem defini ca starea noastra interioara, care are menirea de a ne satisface pe noi ca consumatori din punct de vedere emotional si spiritual , ne permite sa ne bucuram de tot ceia ce facem sau consumam.

Fericit poate fi oricine si nu are importanta ca esti tu copil sau matur , bogat sau sarac desi fiecare percepe fericirea diferit unii prin bunuri materiale , altii prin senzatii si momente placute , ea are o singura menire de a te face sa simti ce inseamna sa traiesti cu adevarat.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Fericirea.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
18 pagini
Marime:
1.39MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!