Campanie publicitară - LG Full HD

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

LG FULL HD 1080/60p

Compania LG Electronics, Inc. a fost infiintata in 1959 fiind un pionier al industriei electronice din Coreea. Compania e un jucator major pe piata globala a electronicelor, produselor destinate pietei IT si a comunicatiilor, avand un numar de peste 64 000 de angajati in cele 76 de subsidiare ale sale, in intreaga lume. Cu venituri de peste 16,9 miliarde de dolari (neconsolidat), LG Electronics activeaza pe piata in principal prin cele trei divizii de top ale sale: Digital Display & Media, Digital Appliance, Telecommunication Equipment & Handset.

Simbolul

Literele "L" si "G" cuprinse intr-un cerc simbolizeaza lumea, viitorul, tineretea, umanismul (baza filosofiei noastre) si tehnologia. Simbolul reprezinta de asemenea eforturile firmei de a intretine relatii apropiate cu beneficiarii din toata lumea

Logoul este alcatuit din daua entitati: literele GL in culoarea gri LG si fata in culoarea rosie LG. Rosul, culoarea dominanta, reprezinta prietenia si comunica angajamentul nostru pentru ce-i mai bun.

LG Electronics (LG), jucător major şi unul din liderii în materie de inovaţie tehnologică din domeniul electronicelor, a încheiat in 2007 parteneriate cu alte noi agenţii pentru consolidarea brandului global,

a strategiei media, pentru distribuţia de reţea şi pentru servicii de creaţie la nivel local, precum şi pentru servicii de marketing digital şi on-line. Cele trei noi agenţii selectate sunt Grupul WPP prin Agentia Mindshare; Y&R Worldwide, din acelaşi grup; şi Publicis Modem din Grupul Publicis Communications.

Totodata a fost aleasa si agenţia londoneză Bartle, Bogle, Hegarty (BBH) pentru dezvoltarea strategică şi creativă a comunicării globale de marketing.

Cele patru agenţii selectate vor lucra îndeaproape pentru a ajuta compania să-şi alinieze la nivel global calitatea comunicării de marketing atât pentru toate diviziile cât şi pentru toate zonele geografice.

Agentia Mindshare se va ocupa de comercializarea de spatiu media pentru LG, iar Y&R va fi responsabila cu distributia globala a creatiilor firmei BBH. Publicis Modem se va ocupa de serviciile de marketing digital legate de site-ul companiei coreene. Toti acesti jucatori de top au rolul de a crea o singura imagine puternica, globala, pentru companie.

WPP

Este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume si numara in portofoliu companii precum AGB Nielsen Media Research. In prezent, WPP are peste 100.000 de angajati, deţine ca sedii peste 2,000 de birouri în 106 ţări şi este listat pe London Stock Exchange, fiind o componentă a indicelui FTSE 100.WPP a cumparat recent Blast Radius, o agentie media din Vancover, British Columbia, cu birouri prezente in Amsterdam, Londra, New Rork, San Francisco si Toronto. Agentia este considerata ca un promoter al miscarii de socializare online (social networking).

Grupul WPP este unul din liderii mondiali ai agentiilor de comunicatii media. Printre brand-urile sale se numara JWT, Ogilvy&Mather Worldwide, Y&R, Grey Worlwide, MindShare, MediaCom, Mediaedge:cia, Millward Brown, Wunderman, OgilvyOne Worlwide si Ogilvy Public Relations Worlwide etc.

Grupul numara clienti precum Orange, Vodafone si France Telecom. In Romania, grupul WPP este prezent prin agentii precum Mindshare si Mediacom.

MindShare

Cu o cifra de afaceri de peste 21.5 miliarde USD, MindShare Worldwide este o companie globală de media Reţeaua cuprinde 97 de birouri în 67 de ţări din SUA, America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Asia de Sud-Est. MindShare este parte a grupului WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii de comunicare la nivel global şi parte din compania acestuia, GroupM.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Campanie Publicitara - LG Full HD.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 517 cuvinte
Nr caractere:
8 268 caractere
Marime:
62.70KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!