Alegerea unei Oferte de Calculatoare

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Comparatii

Procesorul ultimelor doua oferte este : Intel Pentium Dual Core E2200 avand o frecventa (MHz) superioara primei oferte (de doar 1800 MHz). Dimensiunea cache-ului este aceeasi pentru fiecare procesor (1024 KB). Dintre cele 3 oferte procesorul ultimelor doua este mai performant.

Placa de baza a celor 3 oferte de calculatoare are integrate placa video si de sunet, in plus oferta a 2-a si placa de retea. Primele 2 oferte au 4 sloturi in timp ce ultima oferta are doar 2 sloturi. Placa de sunet este in format 7.1 canale, iar placa video este marca Intel pentru primele 2 calculatoare. Dintre oferte, primele 2 sunt mai performante.

Memoria este de tipul DDR2 pentru toate cele 3 oferte si 1024MB, insa cea mai perfomanta este cea a ofertei 2, avand o frecventa de 800MB, superioara celorlalte doua oferte.

Hard disk-ul utilizeaza interfata SATA (toate cele 3 oferte) si are o viteza de 7200 rpm. Cea de-a 2-a oferta are o capacitate de doar 80 GB spre deosebire de celelalte doua care au capacitatea de 160GB. Dintre acestea prima si ultima sunt cele mai performante.

Carcasa contine 8 porturi (in toate cele 3 oferte).

Periferice : cele trei oferte de calculatoare include tastatura si mouse; dintre acestea prima oferta include un mouse optic si tastatura standard, in timp ce ultimele 2 oferte detin atat tastatura cat si mouse standard.

Software-ul utilizat in cazul primelor doua oferte este Microsoft Windows Vista, iar in ultima oferta este Linux.

Monitorul este livrat separat in cazul ultimelor 2 calculatoare ( nu este inclus in pretul calculatorului). Tipul de display in utilizat este cel LCD iar diagonala fiecarui monitor este de: 17 inch (prima oferta), 19 inch (cea de-a doua oferta) si 22 inch (cea de-a treia oferta). Dintre acestea as alege varianta wide de 19 inch (oferta a 2-a).

DVD Dual burner dual layer 16x este specificat in ultima oferta de calculatoare.

Observații:

Academia de Studii Economice

Facultatea de Comert

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Alegerea unei Oferte de Calculatoare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
976 cuvinte
Nr caractere:
15 882 caractere
Marime:
89.17KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Radu Marsavu
Sus!