Baze De Date - Acces

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Baza de date - o colectie memorata de date relationale necesara organizatiilor si indivizilor pentru a isi satisface cerintele de procesare si selectie a informatiei. Cel mai raspandit model de baze de date este cel relational, in care datele sunt memorate in tabele.

Un tabel dintr-o baza de date relationala este un set de date organizate ca linii (inregistrari) si coloane (campuri) si in care liniile sunt identificate in mod unic printr-o cheie. In modelul relational, tabelul corespunde notiunii de relatie. Notiunea de tabel este diferita de cea de foaie de calcul, utilizata in programele de calcul tabelar. Spre exemplu, un tabel nu poate contine formule. Pentru modelarea corecta si completa a informatiei, o baza de date contine mai multe tabele interconectate.

Crearea tabelelor se face in modul Design View, se pot adauga campuri, defini modul de aparitie sau utilizare a datelor pentru fiecare camp si se creeaza cheia primara.

Cheie primara reprezinta unul sau mai multe campuri (coloane) ale caror valori identifica in mod unic fiecare inregistrare din tabel. O cheie primara nu permite valori Null si trebuie sa aiba intotdeauna un index unic.

Fiecarui camp din cadrul unui tabel i se va asocia automat tipul de data (Caracteristica unui camp care determina ce tip de date poate contine. Tipurile de date includ Boolean, Integer, Long, Currency, Single, Double, Text si Variant (implicit)) si formatul (Precizeaza modul de afisare si imprimare a datelor. O baza de date Access furnizeaza formate standard pentru tipuri de date specifice. Se pot crea formate personalizate.)

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Baze De Date - Acces.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
478 cuvinte
Nr caractere:
2 689 caractere
Marime:
91.55KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Limbaje de Programare
Tag-uri:
tabel, date, coloane
Predat:
la facultate
Materie:
Limbaje de Programare
Sus!