Piața Ice-Tea

Extras din seminar:

In Romania in anul 2006 piata bauturilor racoritoare a cunoscut o crestere pe toate segmentele pe ansamblu de 10,2% fata de anul 2005. In 2006 cele mai mari cresteri din totalul pietei de bauturi racoritoare au fost inregistrate de categoriile ice tea +58% fata de 2005 (in 2005 cresterea estimata era de 28% pentru anul 2006 conform firmei de cercetare Canadian). Segmentul total de ice tea a crescut pe anul 2005 fata de anul 2004 cu 27,6%. Pe piata romaneasca ice tea-ul continua sa cunoasca un trend ascendent, insa trebuie remarcat ca piata tinde spre maturitate

In prima jumatate a anului 2004 Nestea (un produs Coca Cola & Nestle) a castigat preferintele consumatorilor devenind ice tea-ul numarul unu pe piata romaneasca. Sortimente de Nestea Ice Tea : - fructe de padure - piersici - lamaie - green citrus Se distribuie in ambalaje nereturanbile de 0.33 L, in ambalaje pet de 0.5 L si 1.5 L, si la cutie de carton.

Lipton Ice Tea (brand PepsiCo International)- prima marca de ceai rece de renume international produsa in Romania, conduce in topul vanzarilor de ice tea conform sursei Canadean. Suplimente de Lipton Ice Tea: -piersici -lamaie -ceai verde Se distribuie in aceleasi ambalaje ca si Nestea , sticla, pet-uri si cutii carton.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Piata Ice-Tea.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Marime:
274.53KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!