Aplicații Google

Extras din seminar:

Pentru a putea lucra la un document in acelasi timp cu alti colegi, sau pentru a-ti putea organiza adresa de email, sau pentru a putea accesa proiectele de la orice calculator contectat la internet se poate folosi Google Apps.

Acesta cuprinde: Gmail, Talk, Calendar, Docs si Pagina de start.

1. Gmail

Prin acesta se poate trimite mesaje catre prietenii, familie, profesori, etc. Acesta are suficient spatiu incat se pot salva toate mesajele de care este nevoie, se poate cauta prin mesaje si gasi in cateva secunde.

Functii:

Setarea contului: de unde se poate schimba modul in care apare numele in emailurile trimise.

Agenda: Daca ai o Agenda cu adrese in Outlook, Hotmail, Yahoo, Orkut sau in alta parte le poti importa in contul tau Gmail. De fiecare data cand trimiti un mesaj la o adresa de email noua, aceasta va fi adaugata automat in Agenda. Poti adauga mai multe informatii despre respectiva persoana direct din fereastra Acces rapid la Agenda.

Trimiterea mesajelor: Poti folosi text cu formatare completa ( optiune implicita) pentru a schimba culorile, fontul, stilul de formatare al mesajului, poti alinia textul si poti folosi bullet- uri.

Conversatii: Emailurile sunt grupate dupa subiect. Asta inseamna ca poti vedea toate mesajele de raspuns si toate mesajele redirectionate care au legatura cu respectivul subiect in aceeasi “ conversatie”. Mesajele noi sunt afisate primele in lista de mesaje primite astfel incat mesajele se vor vedea in ordine cronologica, incepand cu mesajul cel mai recent.

Fisiere atasate: Poti trimite fisiere de pana la 20 MB, dar, din motive de siguranta, nu poti trimite fisiere executabile (. Exe).

Cautare: pentru ca folosesti un serviciu de email de la Google, acesta vine integrat cu un motor de cautare care te ajuta sa gasesti mereu mesajul pe care il cauti.

Printare: Google ofera posibilitatea de a printe toate mesajele dintr- o conversatie sau se poate printa numai mesajul curent.

Alte functii:

Mesaje importante

Arhivare

Etichete

Agenda

Toate mesajele

Filtrele

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aplicatii Google.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
9.3/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Marime:
31.75KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!