Sejur în Tenerife

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Insula Tenerife

Cele 7 insule ale arhipelagului Canarelor, numite şi “Insulele Primăverii Eterne” datorită climei deosebite sunt situate la mai mult de 1000 de km la sud de Peninsula Iberică şi la numai 115 km de coasta continentului African (Maroc).

Originea vulcanică şi poziţia deosebită în Oceanul Atlantic au asigurat acestor insule trăsături unice de geologie, vegetaţie, faună. Insula Tenerife este foarte bine cunoscută datorită impunătorului “Pico del Teide” (vârful Teide), care este cel mai înalt munte din Spania (3718 m) şi se află în centrul insulei. Acest ansamblu de forme şi culori ciudate, lava solidificată, o floră exclusivă şi unicitatea geologică face ca Teide să fie cel mai vizitat parc naţional din întreaga Spanie.

Exemplele cele mai relevante sunt “Defileul Diavolului” şi stâncile “Los Gigantes”. Partea de sud a insulei (unde se află şi staţiunile Playa de las Americas, Los Cristianos şi Costa Adeje) prezintă trăsături diferite faţă de zona nordică: norii oceanici atraşi de înălţimile muntoase nu se continuă spre sud, de aceea zona sudică este întotdeauna însorită. Cele mai mari oraşe din nord sunt capitala insulei - Santa Cruz de Tenerife şi Puerto de la Cruz. Alte trei oraşe din nord renumite pentru culoarea locală şi valoarea istorică sunt: La Orotava (o aşezare în mijlocul unei mări de bananieri), Icod de los Vinos şi Garachico.

Un important punct de atracşie în oraşul Puerto de la Cruz este Parcul Loro, care prezintă cea mai mare şi mai impresionantă colecţie de papagali vii din lume, un spectacol cu lei de mare, un spectacol cu delfini, cel mai mare pinguinarium din lume, Aquariumul cu tunelul rechinilor, gorile, cimpanzei, tigrii, jaguari, păsări flamingo, crocodili, un cinematograf, restaurante şi multe alte atracţii.

HOTEL MEDITERRANEAN PALACE 5 * * * * * /PLAYA DE LAS AMERICAS

Hotelul este situat foarte aproape de plaja Las Americas şi face parte dintr-un complex luxos de hoteluri de 5*. Camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, TV, telefon, uscător de păr, minibar, seif (contra cost). Facilităţi: 4 piscine, restaurant, terasă, baruri, 3 trenuri de tenis, sală de fitness. Contra cost: solarium, Jacuzzi, minigolf, squash, magazine, coafor, Centru de Talasoterapie.

HOTEL MEDITERRANEAN PALACE 5 * * * * *

Perioada: 03.05 -31.05.2007

- Locul în cameră DBL cu mic dejun: 950 EUR

- Supliment cameră SGL: 205 EUR

- Supliment demipensiune: 110 EUR

Perioada: 01.06 -30.06.2007

- Locul în cameră DBL cu mic dejun: 1010 EUR

- Supliment cameră SGL: 205 EUR

- Supliment demipensiune: 110 EUR

Perioada: 01.07 -31.07.2007

- Locul în cameră DBL cu mic dejun: 935 EUR

- Supliment cameră SGL: 205 EUR

- Supliment demipensiune: 110 EUR

HOTEL JARDINES DE NIVARIA 5 * * * * * / COSTA ADEJE

Situat pe plaja din Adeje, hotelul Jadines de Nivaria este unul dintre cele mai luxoase din Tenerife. Cele două piscine exterioare (una cu apa de mare) formează o adevarată lagună. Camerele spaţioase sunt echipate cu: aer condiţionat, televizor, telefon, uscător de păr, minibar.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Sejur in Tenerife.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 240 cuvinte
Nr caractere:
6 953 caractere
Marime:
725.10KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!