SC Transilvania - Tour SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Agentia noastra de turism S.C. TRANSILVANIA-TOUR SRL are ca obiect de activitete producerea de pachete de servicii, sejururi si vacante turistice.

Agentia noastra are sediul principal in judetul Maramures, Baia Mare, str. Progresului, nr. 45; avand si alte 7 filiale in Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Bucuresti, Constanta si Arad si un total de 150 de angajati distribuiti la birouri, in cadrului compartimentului de transpoturi dar si pe teren.

Firma noastra colaboreaza cu lantirile hoteliere din tara si din strainatate, cu firmele de transport aerian, naval, feroviar si in comun care le dezvaluie sub fotma de tur oresele lumii dar si ale Romaniei si firmele de agreement, care relaxeaza turisti ,si nu numai. Toata activitetea noastra se axeaza pe idea ,, CLIENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU’’ axandu-se mai mult pe turismul maramuresan si pe dezvoltarea turismului maramuresan prin expunerea atractiilor lui turistilor interni si internationali.

In present firma noastra elibereaza bilete: de cazare, transport (aerian, feroviar, rutier, in comun), masa, dar si la instalatiile de agreement. In present firma noastra ocupa pe piata un loc bine stabilit dat fiind de seriozitatea si respect cu care ne tratam clientii ocupand un segment larg de piata. Astfel firma noastra are o gama larga de servicii oferind sejururi in tara si in strainatate, la munte, la mare si la ocean, oferind toate tipurile de transport, dar mai mult se axeaza pe judetul Maramures unde deruleaza o serie de activitati si o seri de tipuri de turism:

- Turismul religios avand ca obiective vizitarea bisericilor din lemn din Maramures dar si vizitarea cimitirului Vesel din loc. Sapanta.

- Turismul rural care este o forma a turismului care include orice activitate turistica organizata si condusa in spatial rural de catre populatia locala, valorificand resursele turistice locale(naturale ,cultural-istorice, umane) precum si dotarile, structurile turistice inclusiv pensiunile si fermele agro-turistice.

- Ecoturismul care este o forma de turism desfasurata in arii naturale al carui scop il reprezinta cunoasterea si aprecierea naturii si culturii locale care presupune masuri de conservare si asigura o implicare active, generatoare de beneficii pentru populatia locala.

- Agroturismul care este o forma a turismului rural desfasurata in gospodaria localnicilor si care prezinta adevarata viata ecologica a produselor maramuresene.

- Activitatiile turistice intr-o arie naturala protejata.

- Prelucrarea ceramicii în scopul confectionarii instrumentarului de uz gospodaresc si a unor valori decorativ-artistice (olaritul).

- Prelucrarea lemnului porneste de la importanta lemnului în arhitectura populara, prin prezentarea unor complexe arhitectonice.

Firma noastra are urmatoarele compartimente:

- Compartimentul contabilitate-finante care se ocupa cu contractile intre clienti-agentie, furnizori-agentir, parteneri-agentie, si se mai ocupa si cu restul de acte necesare firmei. Acest compartiment se ocupa si cu incheierea contracteler dintre gospodariile care vor sa faca parte din cadrul firmei noastre.

- Compartimentul ticheting care emite si vinde bilete pentru toate tipurile de transport si pentru vacantele si sejururile oferite.

- Compartimentul turism, care se ocupa cu derularea activitatii in firma.

Observații:

Este un proiect despre planul de afaceri si obiectivele agentiei de turism SC Transilvania - Tour SRL

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • SC Transilvania - Tour SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
6/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
985 cuvinte
Nr caractere:
5 838 caractere
Marime:
8.52KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Rosca Mihaela
Sus!