Prezentare Edinburgh

Extras din referat:

Edinburgh este capitala Scotiei, si al doilea oras ca marime, dupa Glasgow. Casa pentru Parlamentul Scotian, Edinburgh este un oras plin de cultura, cladiri cu o arhitectura uimitoare si locul in care se afla una dintre cele mai prestigioase universitati din Regatul Unit al Marii Britanii: Universitatea Edinburgh.Turismul este una dintre principalele activitati din Edinburgh. Popularitatea orasului creste in fiecare an, reusind performanta de a fi cel mai vizitat oras din Marea Britanie, dupa Londra.

Castelul Edinburgh este o atractie turistica reprezentativa pentru capitata Scotiei. Castelul, o veche fortareata ridicata pe roca vulcanica a servit drept baza militara in razboiul contra Angliei. Cu o arhitectura simplu, dar fermacatoare, castelul impresioneaza prin marimea sa impunatoare. Piatra Destinului este una dintre cele mai pretioase atractii din castel deoarece aici au fost incoronati regii Scotiei.

Castelul poate fi vizitat intre orele 09.30 – 18.00 (1 aprilie – 30 septembrie) si 09.30 – 17.00 (1 octombrie – 31 martie)

Pretul unui bilet este gratuit pentru copiii sub 5 ani, 8.20 £ (copii cu varsta intre 5 – 15 ani), 11.20 £ (pensionarii de peste 60 ani), 14 £ (adulti)

Camera Obscura si Lumea Iluziilor se afla in spatele Castelului Edinburgh si este o experienta unica in lumea magica a fotografiei.

Muzeul poate fi vizitat zilnic, intre orele 09.30 – 19.30 (iulie – octombrie, noiembrie – martie), 10.00 – 17.00 (aprilie – iunie).

Pretul unui bilet este de 9.95 £ (adulti), 7.95 £ (studenti si seniori), 6.95 £ (copii intre 5 – 15 ani), gratuit (copii sub 5 ani).

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prezentare Edinburgh.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
20 pagini
Marime:
5.68MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!