Plan de afaceri - restaurant cu specific românesc

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

Capitolul 1
1.1 Firma-descriere
1.2 Buget alocat
1.3 Suprafata
1.4 Amplasament
1.5 Desingul
1.7 Dotare
Capitolul 2
2.1 Specific
2.2 Resurse umane
2.3 Frecventa meselor
2.4 Profit
Capitolul 3
3.1 Siguranta consumatorului
3.2 Avize,aprobari,legislatie
3.3 Strategii de marketing

Extras din referat:

In acest proiect se va prezenta planul de afaceri al unui restaurant cu specific romanesc care este amplasat la ultimul etaj al unei case “batranesti”, proprietate private de altfel cu o priveliste minunata a parcului Cismigiu, o zona linistita din centrul capitalei Bucuresti.

Restaurantul se numeste “Bellami” si va fi dedicat in special famililor sau intalnirilor cu prietenii dragi. Dispune de un spatiu de 125 m2 si are 10 mese de cate 4 persoane, capacitatea maxima fiind de 40 de personae, spatiu se poate modifica pentru petreceri sau alte evenimente. Orarul este de luni pana joi de la orele 11:00 – 22:00, iar de vineri pana duminica se vor adauga inca doua ore peste program asa ca restaurantul se va inchide la orele 24:00.

Inainte de a deschide acest local, el trebuie sa dispuna de certificate de autorizatii ce ii permit desfasurarea de activitate.

Ne-am propus ca Bellami sa ofere pranzuri si cine specifice roamnesti, plus o gama variata de vinuri, iar in weekend sa oferim mini concerte pentru a relaxa clientela.

Capitolul 1

Restaurantul “Bellami” este un restaurant ce se bazeaza pe bucataria romaneasc, o bucatarie diversa si bogata in gusturi, culori si arome, puternic influentata de istorie si de traditiile straine cu care romanii au intrat in contact.

.Designul şi detaliile de decor sunt extrem de importante, preocuparea pentru a găsi soluţii creative de amenajare a interiorului fiind uşor de remarcat, reuşind să îmbine arhitectura şi designul într-un mod armonios şi unitar. Cum mancarea romaneasca este influentata puternic de istorie asa putem spune si de zona aleasa, restaurantul are vedere directa la intrarea in parcul Cismigiu, Bulevardul Regina Elisabeta, Bucuresti, si este cea mai veche gradina publica aflata in aceasta capital, aceasta ofera un plus restaurantului. Cladirile ce inconjuara acest parc de asemenea sunt impresionante, proprietatea este privata, localul aflandu-se la ultimul etaj al unei case “batranesti”. Inauntru este un spatiu calduros si primitor, care doreste sa faca clientul sa se simta ca la el acasa dispunand de mici separeruri ce ofera intimitate.

Bellami dispune de un spatiu de 125 m2 organizati in 60 m2 oferiti pentru mese ( 10 mese a cate 4 persoane) capacitatea maxima fiind de 40 de persoane, 15 m2 pentru vestiare si grup sanitar oferit pentru clienti, 15 m2 grup sanitar (inclus si dusuri) si vestiar pentru angajati, 20 m2 sunt oferiti bucatariei cu toate echipamentele necesare si 15 m2 este depozitul.

Investitiile facute pentru a putea deschide acest restaurant sunt de 100.000 € banii fiind impartiti astfel: 3.700 € salarii luna(acesta include toata echipa), amenajari interioare,bucatarie grup sanitar 30.000 €, obtinerea tuturor avizelor medicale si actelor necesare 5.000 €, aprovizionarea cu mancare si alte cheltuieli de intretinere (curent, gaze, apa, etc.) 10.000 €, investitie initiala de 35000 de euro plus un plafon de rezerva de 10.000 de euro pentru diferite cheltuieli din care capacitatea este de 40 de persoane daca fiecare ar consuma un minim de 40 ron/zi am avea incasari pe luna de aproximativ 10.000 € din acestia se duc 3.700 pentru angajatzi iar alti 2.000 de euro se duc pentru cheltuieli lunare legate de restaurant, ar insemna un profit de 4.300 € de euro pe luna, asta ar insemna ca investitia initiala se amortizeaza in aproximativ un 2 ani de zile.

Acest restaurant este adresat in special familiilor si intalnirilor cu prietenii dragi,preturile sunt diversificate si accesibile, de asemenea in acest restaurant se servesc si vinuri de cea mai intalta calitate, cafele si soft drink-uri.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri - Restaurant cu Specific Romanesc.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
2 476 cuvinte
Nr caractere:
14 042 caractere
Marime:
24.75KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Gina Sztruten
Sus!