Pensiunea Andy

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Pensiunea Andy

Introducere

Pensiunea Andy este situată în apropierea centrului istoric al Braşovului, pe strada Avram Iancu nr. 101. Pensiunea se află la numai 2 km de centrul oraşului unde pot fi vizitate Piaţa Sfatului, Biserica Neagră, la 15 km de Poiana Braşov si la 4 km de Gară.

Pensiunea dispune de 16 camere duble modern mobilate, dotate cu baie, televizor, internet şi încălzire cu centrală proprie.

Recepţia are program nonstop şi oferă cutie de valori. Personalul calificat al pensiunii stă la dispoziţia clienţilor 24/7.

Clasificată la categoria de 3 margarete, pensiunea a fost inaugurată în anul 2005 şi extinsă în anul 2012 cu fonduri europene.

Capitolul I. Diagnosticul tehnic al unităţii

Construcţia

Pensiunea Andy are 2 corpuri de clădire, având o distanţă de 20 de m între ele.

Pe cladirea din faţă sunt ataşate însemnele distinctive privind tipul (Pensiune), denumirea (Andy) şi categoria de clasificare (3 margarete).

Arhitectura clădirii este una modernă, culoarea folosită este una caldă (roz). Mobilierul nou da un aspect ordonat şi o intimitate absolută satisfăcând şi cei mai pretenţioşi clienţi.

Instalaţii

Consider că instalaţiile Pensiunii Andy sunt într-o stare perfectă. Pensiunea dispune de centrală termică proprie, instalaţie de apă curentă caldă si rece, este izolată fonic, insă nu dispune de aer condiţionat.

În fiecare încăpere se găseşte câte un calorifer, de asemenea în spaţiile comune şi în holuri. Pentru o mai bună reglare a temperaturii în fiecare încăpere, caloriferele sunt prevăzute cu termostat ceea ce ajută şi la un consum raţional al energiei.

Corpul de cazare

Pensiunea Andy dispune de 16 camere, fiind împărţite câte 8 camere în fiecare clădire. Prima clădire este construită pe un etaj, iar cea nouă, făcută cu fonduri europene, este construita pe 2 etaje.

Clădire 1

Subsol - cramă dotată cu lumini disco;

- sală de jocuri (biliard, darz);

Parter - recepţie;

- salon de servire a micului dejun;

- 3 camere duble;

- bucătărie;

Etaj 1 - 5 camere duble;

Clădire 2

Parter - Saună;

- 2 camere duble;

Etaj 1 - 3 camere duble;

Etaj 2 - 2 camere duble;

- 1 aparatament;

Camerele sunt dotate cu televizor prin cablu, internet wireless gratuit, uscător de păr. De asemenea camerele din cladirea 2 (clădirea nouă) sunt dotate cu birouri, băi cu jacuzzi.

În camere se pot monta paturi suplimentare ,iar accesul se face cu ajutorul cheilor.

Spaţiile comune sunt : holul de la receptie, unde este amplasată o canapea, crama, sala de jocuri, salonul de servire, dar si curtea şi terasa pentru recreere.

Unităţile de alimentaţie

Pensiunea are un salon pentru servirea micului dejun cu o capacitate de 24 de locuri. Micul dejun se serveşte între orele 7.00-10.00 si este tip bufet suedez.

Bucătăria este dotată cu mobilierul si aparatura adecvată: frigider, tacâmuri, farfurii, cuptor cu microunde, pahare, căni, masă de lucru, aragaz.

De asemenea la subsolul pensiunii de află şi o cramă.

Observații:

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA DIN BRAŞOV

FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI ADMINISTRAREA AFACERILOR

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Pensiunea Andy.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
1 351 cuvinte
Nr caractere:
7 187 caractere
Marime:
668.30KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!