Nuntă pe Iaht

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Ne aflam in statiunea Mamaia unde vom organiza o nunta care la cererea mirilor se va efectua pe un iaht inchiriat. Ne revine misiunea de a ne ocupa in intregime de eveniment incepand cu redactarea invitatiilor de nunta , cu ceremonia religioasa a cununiei care se v-a desfasura pe plaja de la Mamaia in imediata apropiere a danelor unde sunt acostate iahturile , cu ornarea iahtului pentru nunta , aranjarea meselor , pregatirea meniului , imortalizarea evenimentului ( poze si filmare ), creerea ambientului pentru distractie ( muzica ) precum si pastrarea obiceiurilor romanesti de la nunti ( furtul miresei).

Pentru inceput fiind o firma care se ocupa cu organizarea nuntilor (dar si a altor evenimente la fel de importante) oferim clientilor posibilitatea de a vizita iahturile cu care avem contract pentru inchiriere. Pretul de inchiriere al unui iaht variaza intre 500 – 800 Euro pe ora in care este inclus si personalul de serviciu al iahtului. In urma vizitelor efectuate clientii nostrii aleg un iaht de tip Azimut cu doua nivele si care are in componenta sa are 83 de camere duble si un personal format din 96 de persoane, un minisubmarin si 4 barci de salvare. Prin negociere cu proprietarul si avand in vedere ca invitatii vor parasii iahtul dupaamiaza a doua zi la ora 18 s-a ajuns la un pret de 650 Euro pe ora .

Clientii vor achita un avans de 40% proprietarului la incheierea contractului iar restul de 60% la intoarcerea in dana dupa eveniment. Capacitatea de primire persoane pentru un asemenea eveniment este de 170 persoane. La eveniment vor participa 100 persoane adica 50 familii.

Ceea ce face deliciul serii v-a fi rapirea miresei de catre 4 membrii ai echipajului imbracati in costume de pirate si care vor duce mireasa pe micul submarin aflat in dotarea iahtului si vor oferii miresei o scufundare in adanc. Acest eveniment este oferit de catre patronul iahtului ca si cadou din partea lui ( deci nu se percepe taxa ) .

Acum rezolvam problema invitatiilor si punem la dispozitia clientilor un catalog special aranjat cu oferta noastra. Clientii nostrii se opresc asupra unor invitatii de tip manuscris tiparite cu litere aurii legate cu snur si introduse in cutii special confectionate. Acestea vor fii duse si inmanate personal invitatilor. Pentru imortalizarea evenimentului oferim clientilor un album de poze efectuate atat in studio (cu aranjamente care mai de care mai sofisticate ) cat si in aer liber poze facute acolo unde doreste clientul.

Pretul unei poze este cuprins intre 4 – 10 lei / buc. in functie de marimea pozei. Ca oferta la doua randuri de poze complete un al treilea este gratuit. Inregistrarea evenimentului pe DVD este efectuat cu ajutorul unui cameraman care detine echipamentul performant si care percepe un tarif de 50 lei/ora. Lumanarile sunt alese dintr-o gama variata de oferte acestea fiind mici ca dimensiune, culori diferite pentru ambii miri , imbricate in tull si avand ca aranjamente florare trandafiri albi. Buchetele miresei precum si al nasei vor fi aranjate in stil ichebana cu o multitudine de flori diferite si care vor contrasta cu tinuta aleasa.

Observații:

UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Nunta pe Iaht.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 566 cuvinte
Nr caractere:
8 196 caractere
Marime:
10.95KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!