Managementul din Cadrul Hotelului Aqua Sol Resort

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Capitolul 1. Descrierea Hotelului Aqua sol resort

Hotelurile din toata lumea sunt clasificate dupa unul sau mai multe sisteme, dar nu exista cu adevarat un system international de clasificare - ierarhizare identic in toata lumea. Exista o multitudine de forme si tipuri de unitati de cazare turistica, clasificate in functie de diferite criteria, cum ar fi : specificul, serviciile oferite, amplasare, forma de proprietate sau administrare, gradul de mobilitate .

Cladirea Hotelului Aqua sol resort fost ridicata intre 1936-1937, dupa planurile lui Pandouflakis Nikos. Hotelul Aqua sol resort se afla la cativa pasi de atractiile cele mai interesante, precum Colochita si Spinalonga. Hotelul este la 30 de minute de acestea.Acesta era format din mai multe bungalouri toate albe si cu geamurile mari acoperile cu panza pentru a nu intra soarele. Hotelul dispune de 490 camere de cazare dintre care 8 apartamente, 4 garsoniere, 41 camere single si 358 camere duble, dotate cu bai, cablu TV, minibar, linie telefonica interna si international, internet wireless gratuit.

Camerele sunt linistite, majoritatea oferind o vedere panoramic a marii. Aceste camera au o arhitectura diferentiata, sunt silentioase si confortabile. Toate camerele sunt nou dotate cu mobilier, mocheta, lenjerii, prosoape, draperii, cuverturi.

Fondat in 1937 Hotelul Aqua sol resort are o lunga traditie in arta ospitalitatii. Restaurantul situate la etajul 1 ofera prin servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria gerceasca si internationala, insoti de o colectie de vinuri si de alte bauturi rafinate. De la cocheta terasa a restaurantului puteti admira o priveliste incantatoare a falezei.

Pentru diverse actiuni, hotelul pune la dispozitie cu 2 sali de conferinta cu capacitatea de 15, respective 30 de locuri. Daca doriti sa beti o cafea, sa va relaxati jucand la ruleta sau facand cumparaturi nu trebuie sa parasiti hotelul pentru ca veti gasi totul aici, la parterul hotelului : un elegant bar de zi, un casino modern si numeroase spatii comerciale.

Hotelul Aqua sol resort dispune de spatii special amenajate pentru depozitarea bagajelor. Hotelul pune la dispozitia clientilor un seif pentru pastrarea obiectelor de valoare: bijuteri, bani, acte sau alte obiecte importante. Obiectele uitate in camera sunt pastrate un an. In acest interval de timp obiectele uitate se inapoiaza clientului sau alte personae care prezinta un document de imputernicire autentificat.

Capitolul 2. Forma juridica si forma de proprietate

Hotelul Aqua sol resort este o societate S.A.

Societatea Comercială AQUA SOL RESORT, este societate pe acțiuni, având un capital social de 275.932,5 lei, integral privat, subscris și vărsat ca aport în natură și în numerar, respectiv 273.316,93 lei în natură și 2.615,57 lei în numerar, împărțit în 110.373 acțiuni, cu o valoare nominală de 2,5 lei.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Managementul din Cadrul Hotelului Aqua Sol Resort.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
2 074 cuvinte
Nr caractere:
13 160 caractere
Marime:
32.19KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!