Istoricul, evoluția și forma de organizare a societății Inter-Tour SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1.1. Istoricul, evolutia si forma de organizare a societatii

Denumirea: S.C. INTER -TOUR S.R.L. BACAU

Adresa sediului:nBacau, Bd. Alexandru cel Bun nr. 1

Filiala: Onesti, Bd. Republicii nr. 52

Telefon/fax: 0234-57.11.04 sau 0234-57.05.34 (Bacau); 0234-32.51.99 (Onesti).

Adresa Internet: www.inter-tour.ro

E-mail: office@inter-tour.ro si extern@inter-tour.ro.

Nr. Inregistrare: Licenta de turism categoria Anr.467/1994

Societatea comerciala Inter-Tour S.R.L.Bacau, a luat fiinta in anul 1994 avand un capitalsocial de 1200 lei, in intregime privat si detinut inproportii de 70%, 30% de cei doi asociati. Firmadetine licenta categoria A nr. 467/1994 si licenta detour-operator, avand doi administratori: Gabriel Stoica si Dumitru Nanescu.

Societatea este membru A.N.A.T (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) din anul 1994, iar din anul 2000 detine conducerea Consiliului Teritorial “Moldova Centrala” si un loc in consiliu de administratie al A.N.A.T. Firma a fost lider in turismul bacauan in perioada 1995-2004 (dupa clasamentele anuale ale Camerei de Comert, Industrie si Agricultura).

S.C. Inter-Tour SRL Bacau este persoana juridica avand forma de societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu statutul propriu si al legilor romane, publicate in Monitorul Oficial.

Obiectul de activitate al S.C. Inter-Tour SRL Bacau

Obiectul principal de activitate este organizarea activitatii agentiei de turism si asistenta turistica cat si transporturi terestre de calatori ocazionale. Acestea constau in servicii de organizare a produsului turistic si de informare care se executa, de regula, in fazele de pregatire si de realizare a serviciilor de baza, dar si pe timpul derularii acestora, precum si servicii de intermediere de genul rezervarilor de locuri, inchirieri de mijloace de transport, asigurari pe timpul calatoriei.

In afara de activitatea de baza de intermediere turistica si de organizare a turismului intern siinternational, firma ofera si servicii adiacente ca de exemplu:

- Schimb valutar;

- Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate;

- Reparatii de autovehicule, transport;

- Intermediere pe baza de comision;

- Inchirierea si subinchirierea bunurilor proprii sau inchiriate;

- Import, export.

Sediu, filiale, puncte de lucru

Patrimoniul societatii cuprinde doua sedii moderne din care sediul central in Bacau, pe Bd.Alexandru cel Bun nr.1, cu o suprafata de 90 mp si filiala in Onesti, Bd. Republicii nr.52, cu osuprafata de 50 mp. Ambele sedii au necesitat investitii importante pentru transformarea lor inspatii comerciale, ele fiind foste apartamente la parterul unor blocuri. Ambele sedii sunt dotate cu mobilier modern, spatii de primire pentru clienti dotate cufotolii si canapele, video-recorder, doua televizoare color, telefoane, faxuri, copiatoare xerox, douaimprimante, trei computere conectate la Internet, centrala termica proprie.Societatea detine si un parc auto care cuprinde:

- Autocar Mercedes 303, categoria I-a, 50 locuri;

- 2 autocare Mercedes 303, categoria II-a, 50 locuri;

- 3 autoturisme SKODA

2.1. Piata firmei

Piata potentiala a firmei este data de toata persoanele care doresc sa organizeze excursii ingrup sau familiale, in tara sau strainatate. Firma este foarte receptiva si flexibila la cerintele pietei,creand produse si servicii avantajoase si calitative pentru o gama larga de consumatori, avand invedere faptul ca potentialul turistic al tarii este ridicat si ofera toate avantajele unui turism decalitate.Piata tinta este reprezentata de elevi si studenti, institutii si intreprinderi care organizeazaexcursii de afaceri, targuri, expozitii, persoane cu diferite nevoi de odihna si tratament (batrani,pensionari), turisti care viziteaza sau tranziteaza judetul, diverse grupuri care doresc excursii laocazii speciale, turisti straini etc

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Istoricul Evolutia si Forma de Organizare a Societatii Inter-Tour SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
2 622 cuvinte
Nr caractere:
16 447 caractere
Marime:
22.41KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!