Hotel Internațional Sinaia

Previzualizare referat:

Extras din referat:

INTRODUCERE

Industria hoteliera este o componenta a industriei turismului, fiind o activitate economica din sfera serviciilor si, ca orice domeniu economic, este reglementata printr-un ansamblu de acte normative, prin care se asigura un cadru unitar de desfasurare a activitatilor, stabilind anumite standarde privind activitatea serviciilor si comportamentul adecvat in relatiile cu clientii. Prin intermediul industriei hoteliere se deruleaza serviciile principale: cazarea si restauratia. Aceste servicii satisfac necesitatile vitale ale turistilor dar industria hoteliera trebuie sa raspunda si altor nevoi sau cerinte, cum ar fi recunoasterea statutului social, dorinta de cunoastere a unei alte culturi sau traditii, petrecerea agreabila a timpului liber, etc.

PREZENTAREA GENERALA A SOCIETATII

Denumire: Societatea Comerciala International S.A

Sinaia

Sediul social: Sinaia, str.Avram Iancu, nr.1

Clasa, tipul, numarul si principalele Certificat de inregistrare a valorilor

caracteristici ale valorilor mobiliare mobiliare nr. 130/13.03.2003

Valoarea totala de piata pentru fiecare

clasa de valori mobiliare: Valoarea nominala: 1.000

lei/actiune.

Piata organizata pe care se

tranzactioneaza valori mobiliare: Piata extrabursiera RASDAQ.

OBIECTUL DE ACTIVITATE

Societatea comerciala a fost infiintata prin H.G nr. 1041/24.09.1990 in conformitate cu prevederile Legii nr. 15/1990 privind neorganizarea unitatilorde stat in societatile comerciale pe actiuni S.C. International S.A.Sinaia a fost inregistata la Oficiul Registrului Comertului cu numarul J 29/380/30.04.1991. Cod unic de inregistrare 1330317, atribut fiscal R.

AMPLASAREA SOCIETATII

Societatea este situata in orasul Sinaia, statiune montana situata la randul sau pe una dintre cele mai principale artere de circulatie auto si feroviare din Romania, la 125 km de Bucuresti capitala tarii. Amplasata pe axa principala a orasului, str. Avram Iancu nr.1, societatea beneficiaza de acces usor in spatiul de parcare foarte generos de care dispune.

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE

Cladirea a fost construita in 1983 cu destinatia de hotel turistic de categoria I (in prezent la categoria de IV stele), cu o suprafata constructiva de 1.763,52 m patrati (1.306,18 m patrati constructia propiu-zisa si 430,34 m patrati terase), pentru cazare turistilor, utilitati aferente pentru receptie, restaurant, bar, cofetarie, spatiu comercial.

Hotelul are o inaltime totala de 35m si este alcatuit din subsol, parter, mezain, etaj tehnic, cu 7 nivele de cazare si cu nivel mansardat cu alte destinatii.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Hotel International Sinaia.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
1 449 cuvinte
Nr caractere:
8 772 caractere
Marime:
137.34KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!