Economia Turismului - Circuit

Previzualizare referat:

Extras din referat:

CAPITOLUL I

ENUNȚAREA TEMEI PRODUSULUI TURISTIC ȘI JUSTIFICAREA ALEGERII ACESTEIA

Tema produsului turistic este „ Relaxarea pe apele Deltei Dunării”. Motivul pentru care am ales această temă este acela că ţara noastră este o ţară minunată, iar oamenii care doresc ceva diferit, nici munte, nici mare ar trebui să aleagă Delta Dunării.

Pentru a se bucura în totalitate de această portunitate, am ales să organizez o croazieră, astfel nu trebuie să se îngrijoreze pentru transportul dintr-o parte în alta, iar sejurul lor are loc în totalitate pe apele deltei.

În această vacanţă de neuitat, împătimiţii sporturilor au ocazia de a face sky nautic, iar pasionaţii de pescuit pot să pescuiască de plăcere sau pot chiar să participe la concursuri în acest domeniu.

CAPITOLUL II

INDICAREA TRASEULUI CU PREZENTAREA LOCALITĂȚILOR ȘI OBIECTIVELOR TURISTICE

Tulcea - Lac Gorgova - Lebăda - Caraorman - Lac Lumina si Lac Puiu - Lac Roşu si Roşuleţ - Crişan - oraşul Sulina cu ieşire la Marea Neagră- Dunărea veche - Lac Bogdaproste si Trei Iezere - Mila 23 - Ligheanca - Canal Olguţa - Lac Fortuna - Băclăneştii Mari -Nebunu-Canal 36-Tulcea

In cadrul celor 5 zile pe care le vom petrece împreună în această croazieră vom vizita atracţiile turistice prezentate mai sus.

CAPITOLUL III

ELEMENTE DE PREZENTARE GENERALĂ

Perioada taberei: excursie valabilă în perioada 5 mai – 2 septembrie

Preţul taberei este de . Preţul este valabil pentru un grup de 25 de persoane. Turiştii pot fi români sau străini, în cadrul personalului disponibil având şi un translator. Plata pentru străini se poate efectua şi în euro , anume .......

Personalul pus la dispoziţie este următorul: 1 şofer , un ghid şi un translator

Autocarul va fi pus la dispoziţie pe parcursul drumului din Bucureşti şi până-n Delta Dunării şi retur. Translatorul (în cazul în care vor exista şi turişti străini) şi ghidul vor rămâne alături de noi pe tot parcursul excursiei.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Economia Turismului - Circuit.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 278 cuvinte
Nr caractere:
6 299 caractere
Marime:
297.02KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!