Descriere Hotel

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Resursele turistice ale Romaniei o situeaza printre tarile cele mai dotate din acest punct de vedere, care pot fi puse in valoare datorita acumularilor din ultimul timp in procesul de reforma, ce vizeaza descentralizarea si privatizarea acestui sector important al economiei.

Munti cu paduri de conifere si foioase, dealuri cu pasuni, fanete si livezi de pomi fructiferi, campii, rauri repezi de munte, lacuri cu ape dulci si sarate, datatoare de sanatate - sunt tot atatea daruri cu care natura a binecuvantat acest judet, situat in partea sudica a Transilvaniei. Aceasta varietate a reliefului, ca si a climatului moderat de nuanta central-europeana, care contribuie la mentinerea zapezilor in localitatile de munte 5-6 luni pe an, favorizand practicarea sporturilor de iarna, au facut din judetul Sibiu un loc de atractie atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini. De un deosebit interes se bucura, din acest punct de vedere, zona Fagarasului, care cuprinde un important sector montan al masivului Fagaras, lacuri glaciare, un relief abrupt cu privelisti spectaculoase spre Tara Lovistei. La intrarea in defileul Oltului se pastreaza ruinele Turnului Spart, cu zidurile si cladirile vamale ce marcau fosta linie de granita intre Tara Romaneasca si Transilvania.

Sectorul privat hotelier a inregistrat o dezvoltare si modernizare, astfel, reunind traditia de mai multe secole a ospitalitatii cu restrictiile unei gestiuni performante, activitatea din Hotel Parc se desfasoara astfel incat sa mentina o pozitie buna pe piata si in fata concurentilor prin: prestarea serviciilor la o calitate superioara; obtinerea unui raport bun calitate/pret; printr-o oferta cat mai mare si vasta pentru satisfacerea celor mai rafinate cereri; ameliorarea echipamentelor si a confortului.

Exista persoane care platesc sume mari pentru un sejur deosebit si de calitate, deci, calitatea si satisfacerea clientilor devine o forta majora care trebuie imbunatatita nelimitat, pentru ca insusirea acestor calitati poate determina avantaje mari.

Hotel PARC este amplasat in zona centrala a Sibiului, intr-o zona de traditie pentru posibilitatile de petrecere a timpului liber si agrement, in PARCUL SUB ARINI, in imediata vecinatate a terenului de tenis, strandului in aer liber si a patinoarului, a Stadionului si a Salii Polivalente.

Hotelul PARC a fost integral renovat si modernizat in cursul anului 2005, oferind in prezent servicii de inalta clasa de cazare si servire a mesei.

Recent inaugurat la categoria de 3 stele, hotelul dispune de 74 camere - single, duble, garsoniere, apartamente - precum si de un restaurant clasic de 90 locuri.

La Hotel Parc s-a deschis recent o sala de conferinta moderna, utilata cu aparatura video si audio de ultima generatie, care poate gazdui intalniri, trening-uri, conferinte pentru 120 persoane.

Din 1 iunie 2006 s-a deschis cazinoul electronic, cel mai modern si utilat din Sibiu, dispunand de 9 mese de biliard, jocuri

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Descriere Hotel.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
1 992 cuvinte
Nr caractere:
11 352 caractere
Marime:
206.50KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
servicii, oferte, preturi
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!