Circuit în Spania

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Capitolul I: Tipul de program turistic

1.1. Titlul programului turistic

Daca va doriti sa petreceti o “Vacanta de vis” cu putin ajutor din partea agentiei de turism RAI TOUR , o veti putea avea. In luna mai puteti petrece 9 zile incredibile in frumoasa Spanie la cel mai mic pret pe care vi l-ati putea imagina. Cu doar 930 € veti fi prinsi in vraja celor mai frumoase orase spaniole: Madrid, Barcelona, Valencia.

1.2. Tara in care se desfasoara programul turistic

Spania reprezinta taramul unde cresteau merele de aur ale lui Hercule si de asemenea taramul care era considerat Raiul pe Pamant de arabi iar de scriitorii George Orwell si Ernest Hemingway Spania era o arena in care istoria se situa la granita intre faptele eroice si tragedie, cand toreadorii sfidau moartea.

Din toate timpurile , Spania a ramas in ochii necunoscatorilor o tara plina cu mistere.

Frumusetea unica si asezarea sa geografica privilegiata , intre Europa si Africa,au facut din aceasta tara , inca din antichitate o rascruce, un punct de intalnire intre est si vest. Diversitatea culturala , amestecul de civilizatii care si-au gasit aici un loc ideal, au lasat in urma lor o cultura original unica , un experiment admirabil.

Spania este o tara variata si foarte diferita : Nordul umed si verde; Centrul ses, rar populat; Coasta Mediteraneean fertila si stralucitoare; Sudul (Andalusia) uscat si fierbinte, luminos ca vopseaua alba cu care sunt pictate casele; cele doua arhipelaguri, Balneare si Canare, ca doua surori dar destul de diferite.

Cunoscuta in lumea intreaga pentru muzica si dansul Flamenco, pentru luptele cu tauri, plajele fantastice si mult soare, Spania ofera mult mai mult decat atat. Este si a fost timp de secole unul dintre cele mai importante centre culturale ale Europei. Orasele imbina arhitectura veche cu cea moderna, desi fiecare regiune este diferita in felul sau prin asezare geografica, clima si chiar personalitate. Este o tara a carei cunoastere trebuie aprofundata. Spaniolii spun ca Spania este diferita , dar nu specifica nici un alt termen de comparatie.

1.3. Piata tinta

Agentia de turism RAI TOUR, desfasoara activitati turistice destinate tuturor categoriilor de varsta, programul fiind accesibil chiar si persoanelor cu bugete reduse. Va garantam experiente de neuitat, in locurile inedite din frumoasa Spanie.

Capitolul II : Descrierea programului turistic

2.1. Transportul se va efectua cu avionul, cu bine cunoscuta companie Tarom. Plcarea va fi pe data de 15 mai la ora 7 :00, de pe Aeroportul International Henri Coanda. Veti ateriza pe aeroportul din Madrid la 10:45 unde un autocar vă va astepta. Plecarea se va face din Valencia tot cu aceeasi companie aeriana pe data de 23 mai la ora 15 :45.

2.2. Cazarea. Veti fi cazati la hoteluri de 3* pentru 3 nopti in Madrid, 3 in Barcelona si 2 in Valencia.

2.3. Alimentatia. Veti avea micul dejun asigurat la restaurantele hotelurilor.

2.4. Agrementul

Puerta del Sol (Poarta Soarelui) este o piata inconjurata de cladiri specifice secolului XVII, acesta este situata la kilometrul 0 al Spaniei, fiind de asemenea locul unde se intalnesc cele mai multe linii de transport in comun, astfel reprezentand „inima” Madriduluiul.

Observații:

Tehnici operationale de turism, Comert, Ase Bucuresti

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Circuit in Spania.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
9.5/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 319 cuvinte
Nr caractere:
7 468 caractere
Marime:
542.05KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!