Carlson Rezidor Hotel Group

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Carlson este una din povestile clasice de success în sistemul întrepriderilor libere din America. A început din 1938 cu o idee și un împrumut de 55 de dolari, antrepenorul Curtis L. Carlson (1914-1999) a fondat Gold Stamp Company în orașul său natal Minneapolis, Minn. Compania sa permite magazinelor alimentare, farmaciilor, stațiilor gas și altor comercianți independenți să folosească colecția sa Gold Bond Stamps, pentru clienții loiali și pentru a se distinge ei insăși de concurenți.

De-a lungul anilor 1950 și 1960, Gold Bond și compania soră, Top Value Stamps, au ajutat la revoluționarea modului în care au fost comercializate mărfuri cu amănuntul. A împărți timbre s-a dovedit a fi potrivit, corect și au măturat națiunea într-un val de creștere dramatică.

În anul 1960, când ștampila de comercializare a cotelor de piață a atins apogeul, compania Gold Bond Stamp s-a extins în industria ospitalității, cu achiziționarea hotelului Radisson în centrul orașului Minneapolis. În anul 1970, compania a dobândit zeci de afaceri suplimentare, inclusiv TGI Friday’s și Ask Mr. Foster, o agenție de turism de top. Pentru a reflecta diversficarea sa, Gold Bond și-a schimbat numele în Carlson Companies în 1973. În 2006, pentru a demonstra că sunt o companie care asigură o varietate de nevoi, au devenit cunoscuți ca Carlson.

În 2008-2009, a evoluat afacerea lor și s-au concentrat peindustria hotelieră și turism. Acestă focusare a prins radacini în 2012 când au decis să meargă să facă afaceri cu partenerii lor din Bruxelles, Redizor Hotel Group și au creat Carlson Rezidor Group.

Carlson Rezidor Group este una dintre cele mai mari și dinamice firme hoteliere. Are un portofoliu de 1319 hoteluri fantastice, în fucționare și în curs de dezvoltare, o amprentă global acoperind 80 de țări și teritorii, 209.000 camere, 80.000 de angajați și un puternic set de mărci globale: Radisson Blu, Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By Carlson and Hotel Missoni.

Veniturile companiei sunt de 7 miliarde de dolari, și este a 9-a cea mai mare companie din lume.

Logo-ul ales de Rezidor Hotel Group Carlson simbolizează mai multe elemente-cheie ale companiei: combinația de nume Carlson și Rezidor subliniază parteneriatul cu natura, iar simbolul din partea de sus a logo-ului reprezintă valorile importante, cum ar fi relațiile, patrimoniul, inovația și serviciile.

Pentru Carlson, ospitalitatea este mai mult decât o piață: ea reprezintă esența a ceea ce face pentru oaspeții săi. Fondatorul Curtis L. Carlson, a avut felul lui de a defini acest lucru:"Ospitalitate, turism, agrement si alimentație” sunt descrise în mod colectiv ca fiind ”afacerea fericirii”

Scopul grupului hotelier Carlson Rezidor este de a servi milioane de vizitatori și călători într-un mod care face o diferență pozitivă în viața lor, de a oferi zeci de mii de locuri de muncă și de a ajuta angajații să crească, să contribuie la binele tuturor, prin angajamentul său la responsabilitatea socială și de a genera profituri financiare atractive pentru acționarii săi și partenerii de afaceri.

Brandurile grupului hotelierCarlson Rezidor

Brandurile Carlson Rezidor Hotel Group includ Radisson Blu& Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By Carlson și Hotel Missoni, acestea sunt printre cele mai recunoscute și respectate în industrie.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Carlson Rezidor Hotel Group.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 875 cuvinte
Nr caractere:
9 520 caractere
Marime:
62.72KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!