Zece Hoteluri de Lux

Previzualizare referat:

Extras din referat:

La alegerea hotelului pentru urmatoarea calatorie, majoritatea persoanelor se ghideaza dupa facilitatile specifice hotelurilor de lux - room service, gastronomie fina, aparatura de ultima generatie - daca insa doriti sa incercati o adevarata aventura, uitati de luxul de cinci stele si incercati unul dintre hotelurile unice recomandate in cele ce urmeaza.

Cele 10 hoteluri din topul nostru vorbesc de la sine. Situate in locuri iesite din comun - de la 10 m sub apa la 15 m deasupra solului in copac - fiecare ofera oaspetilor sai experiente unice. Asa ca impachetati-va costumul de scufundari si pregatiti-va ghetele de iarna, cele mai neobisnuite hoteluri din lume va asteapta!

10. Wild Canopy Reserve

Locatie: Masinagudi, Tamilnadu, India

Concept: Wild Canopy Reserbe ofera ce este mai bun din ambele lumi - casute de bambus si franghii situate la 15 metri deasupra solului, dotate cu cele mai moderne facilitati de lux, inclusive Jacuzzi. Casutele din copaci sunt situate intr-o rezervatie naturala, cu o fauna exotica printre care tigri, leoparzi, elefanti, gauri (bizoni indieni), hiene si alte specii. Nu trebuie sa va faceti griji daca trebuie sa coborati in mijlocul noptii doar pentru a merge la toaleta - toate casutele sunt dotate cu bai complet utilate si apa calda.

9. Casa Benesse

Locatie: Kagawa, Japonia

Concept: O imbinare intre un muzeu de arta moderna si un muzeu, Casa Benesse este situata in mijlocul unui parc national cu alei rustice care strabat dealurile molatice si se pierd in mare. Benesse este un cuvant latin care s-ar traduce prin "a trai bine", si se potriveste de minune acestui hotel - creatiile artistice sunt expuse peste

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Zece Hoteluri de Lux.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
1 092 cuvinte
Nr caractere:
6 048 caractere
Marime:
9.45KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Turism și Alimentație
Tag-uri:
hotel, servicii, calitate, personal, turism
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!