Comunicarea pe Internet

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Una din utilizarile cele mai practice si directe ale comunicarii prin Internet este chatul ( a discuta in traducere din engleza). Formele pe care le imbraca acest tip de comunicare sunt diverse. De la simple programe care includ linii de text pina la transmisii de sunet si video in timp real cu posibilitatea de video conferinta. Forma de elaborare si raspindire este diversa: ca programe gratuite sau inglobate in sisteme de operare (ex. programele Netmeeting si Chat incluse in Microsoft Windows)

Sau sisteme dedicate cu circuit limitat fabricate la comanda (sisteme de comunicatii bancare, militare etc.). In continuare voi descrie mai amanuntit cea mai raspindita resursa din acest domeniu si anume I.R.C -ul.

Ce este I.R.C-ul

Definitia I.R.C-ului

IRC-ul (Internet Relay Chat) este unul din cele mai utilizate resurse din Internet. Binenteles si Web-ul si E-Mail-ul sunt folositoare dar cand vine vorba de o comunicare in timp real intre doua sau mai multe persoane, IRC le depaseste cu mult pe toate. IRC da viata Internet-ului!!

Elaborat in forme diverse el se poate gasi ca versiune de baza la adresa: www.Mirc.com si poate fi copiat gratuit. Folosind programe dedicate IRC-ului puteti face schimb de mesaje in timp real intre 2 sau mai multe persoane din lumea intreaga. Cateva dintre aceste programe sunt: mIRC (WIN95/98/NT),Pirch, Virc, Ircle, BitchX In realitate nu conteaza ce program folositi pentru ca toate se leaga la aceeasi retea de IRC. Cand sunteti

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Comunicarea pe Internet.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 755 cuvinte
Nr caractere:
9 645 caractere
Marime:
16.99KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
TIC (Tehnologia Informației și Comunicării)
Tag-uri:
internet, chat, comunicare, mesaje
Predat:
la liceu
Clasa:
a 12-a
Profil:
Umanist
Specializare:
Filologie
Sus!