Realizarea unei Campanii de Fund-Raising

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Campania pe care am decis să o realizăm este o campanie de fund-raising. Am ales acest tip de campanie deoarece una din problemele cu care se confruntă Habitat For Humanity Cluj este aceea a continuităţii resurselor financiare.

STABILIREA OBIECTIVELOR STRATEGICE

În realizarea acestei campanii am stabilit următorul obiectiv principal: atragerea de noi surse de finanţare, adică găsirea de companii care sunt dispunse să sponsorizeze sau să facă donaţii către Habitat For Humanity Cluj.

Obiectivele secundare au fost următoarele: obţinerea continuităţii resurselor financiare, creşterea notorietăţii, creşterea scalei producţiei şi formarea unei echipe de fund-raising. Majoritatea obiectivelor secundare derivă din obiectivul principal în sensul în care odată găsite noi surse de finanţare, programul de construcţii Habitat va continua, mai multe familii vor fi ajutate şi va creşte notorietatea ONG-ului.

STABILIREA PUBLICULUI-ŢINTĂ

Campania se va adresa la trei publicuri:

- mari companii şi oameni de afaceri clujeni – companiilor URSUS, Dacia, Petrom, Romtelecon, Banca Transilvania, Nokia, Coca-Cola, Milka, echipa de fotbal CFR, Holcim România (fabrică de ciment din Turda), Industria Sârmei SA (fabrică de cuie şi sârme din Câmpia Turzii) şi alte companii pe de o parte şi oamenilor de afaceri ca Arpad Paszkany (CFR Cluj), Simion Mureşan (Electrogrup, Direct One), Octavian şi Călin Buzoianu (Opera Plaza), Gabriel Cârlig (Jolidon), Mihaela Rus (Vitrina), Rareş bogdan (Trend Communications), Ştefan Vuza, Sorin Ghinte şi alţii pe de altă parte.

- clujeni cu vârsta de peste 18 ani, cu venituri medii şi peste medie;

- actualii parteneri Habitat For Humanity Cluj.

STABILIREA ACŢIUNILOR

1. Formarea unei echipe de fund-raising

Se vor forma două echipe de fund-raising, fiecare fiind formată din două persoane (un bărbat şi o femeie), cu vârsta cuprinsă între 22 şi 35 de ani, absolvenţi de facultate. Aceştia vor fi aleşi în urma unui interviu susţinut de persoana responsabilă cu fund-raising-ul la HFH Cluj. Interviurile vor fi susţinute din data de 1 februarie (marţi) până în data de 4 februarie (vineri) 2011.

Apoi, aceştia vor participa la un training în domeniul fund-raising-ului şi al comunicării şi vor fi instruiţi în istoria şi realizările Habitat For Humanity Cluj. Persoanele care se vor ocupa de realizarea training-ului vor fi persoanele responsabile de fund-raising şi de PR la HFH Cluj. Training-urile vor avea loc între 7 februarie (luni) şi 11 februarie (vineri) 2011, la Motel Gilău.

Rolul acestor echipe este de a stabili întâlniri cu companiile şi oamenii de afaceri clujeni, întâlniri în cadrul cărora să discute cu aceştia posibilitatea unei sponsorizări sau donaţii către Habitat For Humanity Cluj. Aceste întâlniri se vor desfăşura în perioada 14 februarie (luni) 2011 – 13 februarie (luni) 2012. Aceştia vor trebuie să prezinte săptămânal un raport al activităţii lor. Fiecare echipă va avea propria listă de contacte.

Îmbrăcămintea pe care o vor avea la aceste întâlniri va fi una busines, şi anume, costum şi cravată pentru bărbaţi şi costum cu fustă sau pantaloni pentru femei.

Plata acestora se va face în felul următor: salariul mediu pe economie plus prime pentru cei care reuşesc să obţină mai multe sponsoriări.

2. Contactarea companiilor şi a oamenilor de afaceri clujeni în vedere obţinerii de noi sponsorizări

Cele două echipe de fund-raising constituite vor stabili întâlniri cu directorii companiilor şi cu oamenii de afaceri clujeni, întâlniri în cadrul cărora cele două echipe vor face prezentări ale HFH Cluj şi vor negocia obţinerea de sponsorizări sau donaţii.

În cadrul prezentărilor se va prezenta un filmuleţ cu activitatea Habitat de până acum, alături de informaţii despre HFH România şi HFH Cluj, despre realizările acestora, despre actualii parteneri şi colaboratori ai HFH Cluj şi despre proiectele viitoare.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Realizarea unei Campanii de Fund-Raising.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
2 177 cuvinte
Nr caractere:
11 176 caractere
Marime:
17.24KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Științele Comunicării
Predat:
la facultate
Materie:
Științele Comunicării
Sus!