Bazele publicității

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Suportul reclamei de fata este hartia de revista, semi glasse de format A4.

Imaginea mesajului plastic se intinde pe o intreaga pagina. Neavand o rama, un cadru propriu - zis care sa constranga perceptia vizuala a privitorului, acesta da senzatia de continuitate a peisajului: doua dintre personaje sunt ,,luate in cadru" doar pe jumatate, cealalta parte a corpului lor ghicindu-se doar a fi dincolo de pagina de hartie, creandu-se astfel impresia de instantaneu.

In campul vizual, in prim plan se afla un personaj de sex feminin incadrata fiind de alte doua care nu sunt dezvaluite in intregime privitorului. In afara campului vizual se poate ghici prezenta unui peisaj maritim. Pozitia celor trei protagoniste indica faptul ca ele s-ar putea afla pe o plaja, avand ca fundal marea.

Protagonista principala a reclamei, o tanara (20 - 25 de ani), este incadrata de un segment de culoare portocalie care parcurge pagina vertical dintr-o parte in cealalta a ei. Aceasta culoare coincide cu parfumul care se afla in prim plan, in partea de jos a paginii, tot in plan vertical si paralel cu protagonista. Restul paginii este alb - negru. Faptul ca acest personaj este incadrat de culoarea parfumului indica ca este totodata si personajul principal. Culoarea portocalie trimite la senzatia de caldura, de buna dispozitie, veselie, confort.

Unghiul de filmare este contraplonjat deoarece se poate

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Bazele Publicitatii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
484 cuvinte
Nr caractere:
2 610 caractere
Marime:
8.76KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Științele Comunicării
Tag-uri:
publicitate, informare, promovare
Predat:
la facultate
Materie:
Științele Comunicării
Profesorului:
Constantin Popescu
Sus!