Zâmbetul lui Dumnezeu

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Ce este zambetul?...aceasta e una dintre intrebarile care ma framanta de ceva timp. O simpla cautare pe google poate ar trebui sa ma lamureasca:zambetul este un semn al limbajului mimic, prin el transmitem mesaje nonverbale de satisfactie, admiratie sau bucurie...insa acest rezultat nu era cel asteptat! La inceputul anului 2007 mi-am propus sa fac oamenii sa zambeasca si astfel am neglijat si am uitat ca si eu trebuie sa mai zambesc! Cand m-am gandit la lucrul acesta mai bine m-a strafulgerat un gand: suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu deci inseamna ca si Dumnezeu zambeste. Nu demult invatam ca Dumnezeu reactioneaza la pacat si reactia Lui la pacat este mania, dar Dumnezeu reactioneaza si la ceea ce facem noi placut inaintea Sa iar reactia aceasta este zambetul!!!

Pavel ii indemna pe efeseni spunandu-le "Cercetati ce este placut inaintea Domnului" si apoi faceti. O alta versiune a Bibliei traduce versetul din Numeri 6:25 in felul urmator "Fie ca Domnul sa iti zambeasca...". Atunci cand faci voia Lui si iti implinesti scopul si chemarea (deci faci ce este placut), Dumnezeu zambeste!

Care sunt lucrurile care Ii fac placere Lui Dumnezeu???

Aceasta este o alta problema care m-a framantat si la care am meditat si am ajuns la concluzia ca totul se rezuma la a avea o relatie cu Creatorul. Relatia noastra cu Dumnezeu ne face pe noi mai buni si Il face pe Dumnezeu sa zambeasca pentru ca o relatie trebuie sa fie bazata pe iubire si incredere iar cand Il iubesti pe Dumnezeu si ai incredere in Cuvantul Sau,

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Zambetul lui Dumnezeu.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
468 cuvinte
Nr caractere:
2 252 caractere
Marime:
9.53KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Religie
Tag-uri:
credinta, dumnezeu
Predat:
la liceu
Sus!