Rugăciune Către Prea Sfânta Născătoare

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Cine va primi plansul meu si oftarea mea; daca nu TU, Prea curata, nadejdea crestinilor si scapare pentru noi pacatosii? Cine daca nu TU, ne vei apara mai bine in nevoi? Asculta oftarea mea si pleaca urechea TA la rugaciunea mea!

Stapana, Maica dumnezeului meu, nu ma trece cu vederea pe mine, care cer ajutorul TAU si nu ma respinge pe mine pacatoasa, lumineaza-mi mintea si ma invata, Imparateasa cereasca!

Ma incredintez acoperamantului TAU milostiv, daca nu o sa vrei sa ma mai ajuti, du-ma pe mine pacatoasa la o viata linistita si fara de necazuri, ca sa plang de pacatele mele!

Vai mie! La cine sa alerg eu vinovata, daca nu la TINE, la care toti pacatosii cauta nadejdea si scaparea asteptand mila TA cea nespusa si darurile TALE! Ce cuvant pentru pacatul meu voi putea spune la Slava ta cea mare!

O Stapana, Imparateasa Cereasca, TU imi esti Maica si nadejdea, TU imi esti speranta si scaparea mea, acoperamantul, apararea si ajutorul meu.

IMparateasa mea cea prea buna si grabnica aparatoare, acopera-ma cu rugaciunea TA pe mine care am calcat poruncile Fiului si Dumnezeului tau!

Apara-ma de dusmanii vazuti si nevazuti, imblanzeste inimile oamenilor rai, care se ridica asupra mea.

O, Maica domnului si a Facatorului meu! Tu esti radacina Fecioarei si floarea care nu se vestejeste a curateniei.

O, Nascatoare de Dumnezeu! Ajuta-ma pe mine, care sunt stapanita de patimile trupesti si de durerile inimii, numai de la Tine si impreuna cu Tine a Fiului tau si a Dumneze- ului nostru voi avea aparare si prin apararea TA cea mare voi fi ajutata si voi scapa de orice nenorociri si necazuri, cu rugaciunile TALE cele puternice prea Curata fara de pacat si prea Slavita Maria, Maica lui Dumnezeu.

Bucura-te CEA plina de har!

Bucura-te CEA Imbucurata!

Bucura-te Cea blagoslovita ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Rugaciune Catre Prea Sfanta Nascatoare
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
455 cuvinte
Nr caractere:
1 754 caractere
Marime:
7.24KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Religie
Tag-uri:
rugaciune, dumnezeu
Predat:
la gimnaziu
Sus!