Previzualizare referat:

Extras din referat:

Parohia cu hramul "Sfantul Vasile" - Buzau a luat fiinta ca urmare a hotararii Permanentei Consiliului Eparhial Buzau, din 27 august 1999 (inregistrata cu nr.3606 / 2 noiembrie 1999), prin care se aproba infiintarea Parohiei "Sfantul Vasile" - Buzau prin desprinderea de la Parohiile: "Cuvioasa Paraschiva", Parohia "Nasterea Maicii Domnului" si Parohia "Sfantul Stefan", incepand cu data de 1 septembrie 1999.

In urma unui concurs de ocupare a postului de preot paroh la Parohia "Sfantul Vasile" -Buzau din noiembrie 1999, a fost admis P.C. Parinte Panait Marcel.

De la aceasta data pana in prezent, Parintele s-a ocupat, cu ajutorul Sfintei Episcopii a Buzaului si al Protopopiatului Buzau, in strangerea de fonduri pentru cumpararea unui teren in vederea construirii bisericii parohiale. Banii au inceput sa se stranga foarte greu si nici locul pentru biserica nu era de gasit, intrucat era necesar un loc generos, la vedere.

Pana in postul Sfintelor Pasti-2000 a aparut o ocazie generoasa dar - nu aveam banii necesari. In cele din urma, Bunul Dumnezeu s-a milostivit si am gasit un loc cu o casuta pe care sa amplasam bisericuta noastra. Asadar, in data de 7 nov. 2000, am rasuflat usurati pentru ca am reusit sa incheiem contractul de vanzare-cumparare cu proprietarul imobilului prin plata unui acont de 4 000 $ urmand ca restul de 6 000 $ sa-i achitam la data de 10 ianuarie 2001.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Religie .doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
4/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
457 cuvinte
Nr caractere:
2 236 caractere
Marime:
7.75KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Religie
Tag-uri:
bisericuta, dumnezeu
Predat:
la liceu
Clasa:
a 12-a
Profil:
Real
Specializare:
Matematică–informatică
Sus!