Profilul psihologic al unui adult tânăr

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Zaharie Cristian –Marius

Data nasterii 3 martie 1986

Casatorit

Absolvent al facultatii de contabilitate Universitatea Transilvania

Contabil la S.C ELDON.SRL

1. Istoric

Cristian s-a născut în județul Brașov, fiind singurul copil la părinți . Acesta nu a avut probleme medicale majore din punct de vedere fizic cu excepția perioadei când a avut un accident cu bicicleta și și-a rupt un picior la vârstă de 15 ani. Cristian este o persoană care are un stil de viață sănătos, îi place să facă mult sport în timpul liber, în funcție de cât îi permite timpul. Cristian are o înălțime de 1.90 și o greutate de 80 de kg, și este o persoană foarte sănătoasă având o imunitate de a€œfier”, din această cauza răcește foarte rar. Cristian a fost un elev foarte bun la școală, având o colecție întreagă de premii I și de asemenea și un student foarte bun care a absolvit studiile de licență și masterat cu medii peste 9.50.

Din punct de vedere psihic Cristian a avut o dezvoltare psihică normală ,primind multă afecțiune și răsfăț de la întreaga familie deoarece a fost singurul lor copil.Cristian a fost un adolescent mai liniștit, care urăște viciile ( țigări, alcool și droguri) și nu a consumat niciodată asfel de substanțe.La vârstă de 19 ani Cristian a suferit o traumă pshica deoarece i-a decedat tatăl sau în urma unui accident vascular. Relația dintre el și tatăl sau a fost una foarte puternică, tatăl fiind un idol pentru el.

În urma acestei experiențe care și-a lăsat o oarecare amprenta asupra sa, Cristian s-a maturizat mai devreme apropiindu-se de familie (mamă și bunici) încercând să înlocuiască absența tatălui. Tot la această vârstă el a cunoscut o fată pe nume Alina ,alături de care a cunoscut așa cum spune el :”dragostea adevărată, alături de care sunt un om fericit și implinit”.

Din punct de vedere social Cristian este o persoană foarte sociabila și comunicativă care are mulți prieteni datorită faptului că are un simpt al umorului dezvoltat. Cristian reușește foarte repede să se integreze într-un grup nou de oameni pe care reușește să-I cucerească cu ajutorul inteligenței și umorului caracteristic.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Profilul psihologic al unui adult tanar.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 500 cuvinte
Nr caractere:
7 164 caractere
Marime:
25.28KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Psihopedagogie
Predat:
la facultate
Materie:
Psihopedagogie
Profesorului:
Matei Simona
Sus!