Negocierea Afacerilor

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1.1. Denumirea, forma juridica, sediul, durata

Denumirea socieatii este Societatea Comerciala UZINA DE VALORIFICARE A CENUSILOR DE PIRITA S.A. In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile de la societate, denumirea societatii este precedata de cuvintele „ Societate de Actiuni” sau initialele S.A., capitalul social si numarul de inmatriculare in Registrul Comrtului.

Societatea Comerciala UZINA DE VALORIFICARE A CENUSILOR DE PIRITA S.A este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni.

Sediul societatii este in Romania, localitatea Turnu Magurele, Sos. Libertatii nr.209, judetul TELEORMAN. Societatea poate avea sucursale, filiale, agentii situate si in alte localitati din tara si in strainatate.

Durata societatii este nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului.

1.2. Amplasament:

zonă industriala, vecinataţi semnificative, apropierea de noduri de circulaţie rutiera/feroviara/fluviala etc.

S.C. U.V.C.P. S.A. Turnu Magurele este amplasata pe Dealul Bulgaru în faţa oraşului Turnu Magurele, la sud – est faţa de oraş şi la 2,4km faţa de acesta.

Vecinataţi:

• 2,4 km oraş Turnu Magurele

• 2,5 km S.C. TURNU-SA

• 0,250 km Com.Ciuperceni

(Toate distanţele sunt în linie dreapta)

S.C. U.V.C.P. S.A. are legatura directa cu DN 51- Turnu Magurele – Zimnicea, DN 52 B - Turnu Magurele – Portul Turnu Magurele. Calea ferata proprie cu racord în Gara C.F.R. Turnu Magurele Port. S.C. U.V.C.P. S.A. are iesire spre Fluviul Dunărea Port Turnu Magurele, la o distanţa de 8 km pe DN 52 B.

1.3. Scurt istoric al societatii

S.C. U.V.C.P. S.A. Turnu Magurele a fost infiintata ca obiectiv de investitii in cadrul Combinatului de Ingrasaminte Chimice Turnu Magurele, prin HCM nr 1015/15 august 1974.

Proiectul a fost realizat de IMNR Bucuresti dupa licenta japoneza KOWA – SEIKO in perioada 1974-1976. Intre anii 1976-1978 s-a realizat constructia societatii, iar in anul 1978 a fost pusa in functiune. In procesul de fabricatie se prelucreaza doua deseuri industriale: cenusa de pirita rezultata la fabricarea acidului sulfuric din pirita si clorura de calciu, deseu rezultat la producerea sodei calcinate prin procedeul Solvay.

Din procesul de productie rezulta materii prime deficitare in economia nationala: minereu de fier peletizat, cement de cupru, concentrat de metale pretioase – aur si argint, concentrat de zinc.

In perioada 1978-1993 a functionat ca sectie a S.C. TURNU S.A.Turnu Magurele.

In 30 decembrie 1993 prin divizare de S.C. TURNU S.A.Turnu Magurele, S.C. U.V.C.P. S.A. adevenit societate comerciala. In anul 1994, Guvernul Romaniei luand act de activitatea ecologica a uzinei considera actiunea de prelucrare a deseurilor de interes national, iar produsele obtinute din aceste deseuri de importanta deosebita pntru economia nationala.

Pentru mentinerea acestei activitati a fost emisa S.G.511 din 1994 care prevede „acoperirea financiara a unei parti din cheltuielile ocazionate de prelucrare a cenuselor si a celor de clorura de calciu”.

1.4. Obiectul de activitate al societatii

Obiectul de activitate al societatii este urmatorul:

- producere si comercializarea de minereu de fier concentrat, concentrate de metale neferoase, pretioase si rare, produse chimice obtinute prin prelucrareaa concentratelor de metale neferoase, pretioase si rare;

- activitate de productie piese schimb si utilaje tehnologice;

- comercializarea de deseuri provenite din activitatea tehnologica si activitatea de productie piese schimb si utilaje tehnologice;

- prestari servicii catre agenti economici si persoane fizice;

- lucrari de constructii montaj catre agenti economici si persoane fizice;

- producerea si comecializarea de produse ale industriei alimentare, marfuri industriale de consum si de uz casnic, en gross si en detaille;

- comercializarea de produse siderurgice si metalurgice;

- activitatea de import-export;

Observații:

Negocierea Afacerilor

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Negocierea Afacerilor.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 398 cuvinte
Nr caractere:
11 034 caractere
Marime:
20.57KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Negociere
Predat:
la facultate
Materie:
Negociere
Profesorului:
Alexa Raluca
Sus!