Pastile de slăbit

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Majoritatea pastilelor de slabit reduc apetitul pentru mancare ceea ce, desigur, determina un consum mai mic de calorii. Privind in mod superficial acest lucru nu am zice ca este ceva rau insa trebuie sa avem in vedere ca prin pastilele asa numite "de dieta" ne putem incetini metabolismul. Solutia pe termen lung pe care ar fi bine sa o adoptati nu este sa va incetiniti metabolismul ci, dimpotriva, sa il "educati" cat mai harnic. Este recomandat ca mai degraba sa va schimbati stilul de viata, sa faceti exercitii fizice si sa mancati sanatos.

Este de la sine inteles ca nu veti pierde in greutate doar prin simplul fapt ca inghititi pastile de slabit. Nu puteti lua o pastila, apoi sa continuati sa mancati tot ceea ce va doriti, sa nu faceti nici un pic de sport si sa slabiti.

Daca sunt pe baza de plante pot face rau?

Pastilele de slabit pe baza de plante sau ierburi nu fac cu adevarat mare diferenta in greutatea dvs. insa au darul de a va motiva psihologic de a mai reduce apetitul pentru mancare. Daca planuiti sa cumparati si sa luati astfel de pilule "de dieta" aveti grija si cititi cu atentie eticheta ca sa fiti in deplina cunostinta de cauza asupra efectelor pe care le au ingredientele acestora. Nu luati niciodata mai mult decat doza recomandata in prospectul acestor pastile.

Din pacate domeniul pastilelor pe baza de plante nu este suficient cercetat iar informatiile sunt inca nesigure. Pe asta se si bazeaza foarte multe firme care vand pastile ,,minune" pe baza de plante. Nefiind inca studiate, cercetatorii nu pot emite lucrari stiintifice despre diverse plante iar calitatile si efectele adverse nu pot fi demonstrate. Ca atare, organismele abilitate in reglementarea pietei medicamentelor nu pot interveni prea mult iar pastilele nu pot fi interzise de pe piata. Daca suna prea bine ca sa fie adevarat atunci cel mai probabil chiar nu este adevarat... Persoanele care nu reusesc sa slabeasca prin metodele clasice nu ar trebui sa priveasca pastilele de slabit ca pe o solutie miraculoasa prin care scapa de probleme. In plus de asta, ce daca sunt pe baza de plante? Si plantele pot avea efecte adverse si pot dauna organismului si metabolismului.

Pastilele de slabit sunt recomandate mai degraba persoanelor obeze, insa cu indicatia ca trebuie sa fie insotite de o dieta alimentara foarte stricta si sanatoasa si de activitate

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Pastile de Slabit.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
1 013 cuvinte
Nr caractere:
5 291 caractere
Marime:
9.16KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Medicină
Tag-uri:
pastile, medicina, organisme
Predat:
la facultate
Materie:
Medicină
Sus!