Dispozitive Cardiovasculare

Extras din referat:

Bolile cardiovasculare rămân principala cauză a mortalităţii în rândul femeilor şi bărbaţilor în tarile din Vest. Multi ingineri biomedical si-au concentrat cariera lor asupra studiului bolilor cardiovasculare, precum şi dezvoltarea de dispozitive pentru a mări sau pentru a înlocui funcţia pierdută in procesul de înbolnavire.

Punerea în aplicare a principiilor de inginerie pentru proiectarea aparatului a îmbunătăţit funcţia aparatului, în timp ce unele dintre reacţiile adverse au fost minimizate. Progresele înregistrate până în prezent a permis procedurilor chirurgicale cardiovasculare complexe, provocatoare (de exemplu, intervenţie chirurgicală pe cord deschis) şi tratamente medicale (de exemplu, de dializă) să devenă rutină, cu toate că limitările rămân.

În această lucrare, se adresează opt categorii majore de dispozitive cardiovasculare, inclusiv valve cardiace, stenturi şi grefă de stent, stimulatoare cardiace şi defibrilatoare implantabile, grefe vasculare, aparate de hemodializă, catetere, dispozitive de susţinere circulatorii, şi oxigenatoare de sânge.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Dispozitive Cardiovasculare.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
23 pagini
Marime:
2.66MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Medicină
Predat:
la facultate
Materie:
Medicină
Sus!