Site-ul evenimentului - conferința în domeniul marketingului

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1. Scopul site-ului

Acest site a fost conceput cu scopul de a oferi informaţii asupra evenimentului. Se dorește să se facă cunoscut evenimentul, avantajele acestuia, precum și activitățile promovate în cadrul acestui site.

Realizarea unui site pezintă următoarele avantaje:

-prezenţa pe piaţă 24 de ore din 24 oriunde în lume a acestui eveniment util şi dorit de către respondenţii chesionarului cu privire la consumul de alcool în licee;

-clientela nelimitată, orice utilizator al internetului poate afla informaţii despre eveniment printr-un simplu click;

-numărul utilizatorilor internetului este într-o creştere exponenţială fapt ce ajută la menţinerea evenimentului activ în rândul cititorilor;

-costurile de publicitate sunt mult mai mici decât în cazul metodelor clasice (pliante, TV, radio, ziare, etc.), fapt ce ne ajută să contabilizăm bugetul evenimentului într-un mod sigur şi avantajos;

-comunicare eficientă - putem primi întrebări pentru a le putea lămuri, putem da sfaturi celor în impas;

-volum mare de informaţii - avem posibilitatea de a ne prezenta detaliat identitatea, evenimentul şi viitoarele acţiuni cu privire la alte evenimente despre marketing;

-informaţiile se pot actualiza rapid şi fără mari eforturi şi cheltuieli, astfel evenimentului i se va da o importanţă ridicată şi se vor vedea rezultatele.

2. Structura site-ului

Site-ul are șase pagini. A fost necesar crearea acestor pagini pentru a atinge toate obiectivele propuse și pentru o transmitere cât mai clară a evenimentului.

Acesta a fost realizat prin folosirea unui limbaj simplu şi clar deoarece parcurgerea unui text pe monitor este obositoare pentru ochi şi cu 25% mai dificilă decât citirea textului printat.

Vizitatorii vor putea parcurge cu usurinţă fiecare paragraf, reţinând ideea principală, chiar daca nu parcurg textul de la un capat la altul.

Folosirea enumerărilor în site, prin expunerea ideilor într-o formă cât mai concisă, prin folosirea listelor, permite o parcurgere cât mai ușoară a informațiilor.

Site-ul evenimentului conţine următoarele pagini:

1. Despre noi

2. Eveniment

3. Importanța

4. MK în poze

5. Blog

6. Contact

Sunt necesare aceste pagini pentru a putea fi parcurs întreg site-ul.

Pagina ,, Despre noi,, prezintă firma Nice marketing, ce misiune are această firmă pentru vizitatori și importanța care o acordă marketingului.

Pagina ,, Eveniment,, cuprinde locația unde va avea loc, ora, invitatul surpriză și în același timp, punctele principale care se vor discuta la acest eveniment.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Site-ul Evenimentului - Conferinta in Domeniul Marketingului.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 064 cuvinte
Nr caractere:
5 709 caractere
Marime:
1.40MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!