Simulări de marketing

Previzualizare referat:

Extras din referat:

BAZE DE DATE STATISTICE

Programul informatic Microsoft EXCEL face parte din pachetul de programe Microsoft OFFICE si este cel mai cuprinzator si mai puternic instrument pentru crearea şi gestiunea foilor de calcul, precum si pentru efectuarea calculelor tabelare. In sprijinul activitatilor manageriale ale firmelor, acest software furnizeaza numeroase functii pentru baze de date, financiare, de informare, de căutare si statistice. De asemenea, oferă facilităţi de gestionare a datelor, posibilităti de construirea unor formulare şi diagrame profesionale, posibilităţi de formatare a datelor din tabele, analize a datelor pe baza unor functii speciale, precum şi posibilitatea de personalizare a programului conform stilului de lucru al utilizatorului. In plus, este perfect compatibil cu celelalte aplicatii din pachetul Microsoft OFFICE.

1. Navele maritime sint mijloacele de transport special construite pentru transportul marfurilor si pasagerilor pe cai de navigatie maritima sau pentru indeplinirea unor operatiuni legate de asigurarea navigatiei maritime.

2. Persoane condamnate definitiv de instantele judecatoresti se refera la numarul de persoane condamnate definitiv pentru infractiunile savarsite in materie penala. In cazul persoanelor condamnate pentru mai multe infractiuni, in statistica judiciara s-a inregistrat infractiunea cea mai grava. Infractiunea este fapta care reprezinta pericol social, savarsita cu vinovatie si prevazuta de legea penala. Recidivistii sunt persoanele condamnate care au savarsit din nou, cu intentie, o infractiune pentru care legea penala prevede, in anumite conditii, pedeapsa privarii de libertate (inchisoare) mai mare de un an.

3. Absolventul este elevul/studentul care a promovat ultimul an de studiu al unei scoli/facultati, indiferent daca a luat sau nu examenul de absolvire, bacalaureat, licenta etc. Numarul absolventilor se refera la sfarsitul anului scolar/universitar (dupa examenul de corigenta).

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Simulari de Marketing.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
451 cuvinte
Nr caractere:
3 164 caractere
Marime:
2.52MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!