Recenzie social media

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Aceasta recenzie rezuma constatarile actuale legate de asocierea dintre utilizarea studentilor de social media si implicarea acestora in comportamente daunatoare. Efectuarea de cercetari pe social media reprezinta provocari unice pentru cercetatori.

1. INTRODUCERE

Peste 90% din studenti folosesc social media si multi dintre acestia posteaza fotografii sau mesaje ce demonstreaza implicarea lor in comportamente riscante. Trei sferturi din profilele din social media au in continut materiale legate de alcool. A posta despre comporamente riscante pare a fi asociat cu o implicare mai mare in astfel de comportamente.

Aceasta recenzie prezinta cele mai recente date descoperite cu privire la social media ca fiind un forum popular pentru studenti unde acestia impartasesc activitati daunatoare (de ex.: consumul de alcool) si asocieriile dintre utilizarea social media si implicarea in comportamente daunatoare.

2. POSTARI LEGATE DE ALCOOL PE SOCIAL MEDIA

2.1 Raspandire

Postarile legate de alcool sunt frecvente printre studenti, studiile raportand ca 60-85% dintre untilizatorii de Facebook au in continutul profilului elemente legate de alcool. Majoritatea postarilor de pe Facebook (pana la 72%) sunt portretizari pozitive ale consumului de alcool. In ciuda ratelor ridicate ale continutului de alcool gasit in analize, numarul studentilor constienti de aceste postari tinde sa fie mult mai mic: 29% dintre utilizatorii Facebook au recunoscut postarile de poze cu ei insisi consumand alcool si 56% au recunoscut ca au postat poze cu prietenii lor consumand alcool.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Recenzie social media.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
727 cuvinte
Nr caractere:
3 810 caractere
Marime:
16.79KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
Facultatea de Marketing , Academia de Studii Economice din Bucuresti
Materie:
Marketing
Sus!