Proiect piață pentru produsul - termos

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Firma "Question" doreste sa lanseze in Romania un nou produs si anume Termosul "Every Day". Acesta are in sortiment termos cu banda cauciucata, otel inoxidabil, antirugina, buton umplere cana. Capacitati: 0.5l, 0,75l, 1l.

1.1 In urma unei anchete realizate printre consumatorii si utilizatorii de electrocasnice , am dedus nevoia, unui numar mare de persoane, a unui produs care sa pastreze la o temperatura constanta, lichidele. Dupa constatarea acestei nevoi, firma a hotarat sa satisfaca dorinta publicului prin realizarea si promovarea acesui produs. Piata produsului de referinta este data de intreaga populatie de consumatori si utilizatori ai produselor de acelasi gen, indiferent de originea sau marca acestora. gamei de produse este piata produselor electrocasnice, iar piata categoriei de produse este piata termosurilor. Piata tinta a firmei Question este piata romaneasca a termosurilor.

Majoritatea consumatorilor este formata din personae din mediul urban, acestia impartndu-se la randul lor in doua categorii si anume consumatori cu venituri ridicate si consumatori cu venituri medii. Consumatorii acestui produs au de obicei un stil de viata activ si inteleg necesitatea acestuia. Non-consumatorii apartin in principal mediului rural sau sunt personae cu venituri mici.

1.2 Segmentarea pietei in functie de avantaje este foarte importanta pentru a observa mai bine segmentul tinta al produsului "Every

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect Piata Pentru Produsul - Termos.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
558 cuvinte
Nr caractere:
3 443 caractere
Marime:
10.18KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
produse, vanzari
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Mariciuc Dragos
Sus!