Piața publicității în România concluzii

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Referatul pe care l-am realizat incearca sa prezinte poate una din cele mai dezvoltate piete din economia romaneasca. In conditiile in care economia romaneasca tinde sa devina una moderna, piata devine din ce in ce mai diversificata si mai selectiva, publicitatea capatand o importanta din ce in ce mai mare.

In linii generale referatul prezinta promovarea vanzarilor, care reprezinta informarea clientelei potentiale despre existenta produselor unei intreprinderi, despre posibilitatile ei de a le furniza, conditiile si caracteristicile acestor produse.

Referatul incearca sa demonstreze prin argumente logice ca publicitatea este cel mai important mijloc de stimulare si animare a vanzarilor. Publicitatea este interpretata diferit de fiecare persoana. Astfel pentru unii este o stare, pentru altii este un camp de lupta sangeros. Banii si orgoliile fac aceasta lume.

Lucrarea incearca sa transmita ideea ca o persoana care nu are o imaginatie bogata, care nu are spirit de echipa, mentalitate de invingator si spirit de lupta nu are ce cauta in aceasta lume.

O alta caracteristica a lucrarii este faptul ca ea arata ca la noi formarea de valori in domeniul publicitatii este in faza incipienta, deoarece cei mai cunoscuti si consacrati agenti publicitari din Romania nu au studiat marketingul in facultatea pe care au absolvit-o ci cu totul si cu totul altceva.

In concluzie piata publicitatii romanesti este la inceput, pe drumul cel bun si in plina expansiune, avand premise pentru un viitor stralucit in tara noastra.

...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Piata Publicitatii In Romania Concluzii
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
276 cuvinte
Nr caractere:
1 368 caractere
Marime:
7.33KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Marketing
Predat:
la gimnaziu
Sus!