Petroserv Videle

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Petroserv Videle eate subunitate economica fara personalitate juridica aflata in componenta Societatii Nationale a Petrolului Petrom S. A., sucursala Petroserv Bucuresti. Infiintata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 4915. 09. 1997 ca urmare a reorganizarii Petrom R. A., Petroserv Videle, denumita initial General Petro Service a aparut ca urmare a necesitatii de a separa in cadrul Schelei de Petrol Videle activitatea de prestari servicii, de intretinere si reparatii de utilaje, echipamente si instalatii ce desevesc activitatea de extractie a titeiului.

Situata in Campia Romana in partea de nord-est a judetului Teleorman, isi desfasoara activitatea pe o distanta de 80 km intre punctul de nord si sud al zacamintelor de titei si gaze.

Conditiile climaterice in care se desfasoara activitatea se caracterizeaza prinveri secetoasa cu temperaturi foarte ridicate si ierni cu viscol si temperaturi foarte scazute.

confectii metalice piese si subansamble pentru utilaje petroliere constructii montaj linii electrice de joasa tensiune constructii montaj de linii electrice de joasa tensiune reconditionarea materialului tubular Sevicii -intretinere si reparatii utilaje, echipamentesi instalatii mecanice, electrice, termice, constructii speciale intretinere, reparatii drumuri si platforme transporturi auto de persoane si speciale inspectii tehnice periodice auto reparatii motoare electrice, transformatori si alte aparate electrice verificari PRAM pentru aparate, utilaje si instalatii electrice Comert ingrasaminte chimice piese de schimb comercializare aparate de masura apa rece, apa calda si energie termica Structura organizatorica si de functionare Structura organizatorica si de functionare este prezentata in anexa 1 din care precizez urmatoarele: - personal de conducere 3 persoane - personal direct productiv 860 persoane - personal indirect productiv 106 persoane - alte categorii de personal 9 persoane Organizarea actuala manageriala Ca functie a conducerii, organizarea manageriala s-a realizat ca urmare a delemitarii proceselor de munca fizice si intelectuale, in functie de activitati specifice desfasurate realizandu-se gruparea lor pe compartimente, sectii si ateliere, formatii de lucru, posuri Prin Regulamentul de Organizare si Functionare, contractul individual de munca, fisa postului si Regulamentul de Ordine Interiora au fost stabilite sarcini de serviciu, gruparea ratoinala a acestora, stabilirea legaturilor de subordonare, colaborare si informare in vederea desfasurarii unei activitati eficiente.

Pentru rezolvarea unor probleme specifice, situatii aparute accidentalsi pentru indeplinirea unor programe de actiune au fost coinstituite la nivelul Petroserv Videle comisii de analiza, comunicare, verificare, cercetare si control, numirea unor responsabili pe activitati.

Formula organizatorica Formula organizatorica in cadrul Petroserv-ului Videle include ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Petroserv Videle
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
1 400 cuvinte
Nr caractere:
9 463 caractere
Marime:
11.56KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Marketing
Predat:
la gimnaziu
Sus!