Marketing internațional

Previzualizare referat:

Extras din referat:

TARGOVISTE - orasul in care VICAS S. A. isi are sediul - poate concura cu oricare dintre centrele culturale si economice ale Europei.

Leagan de cultura si civilizatie, atestat documentar de peste 600 de ani, Targoviste a fost timp de trei secole resedinta domneasca si capitala a Tarii Romanesti. Vestigiile istorice pastrate pana astazi sub pavaza Turnului Chindiei (simbol heraldic recunoscut al judetului), reusesc sa sustina renumele de Florenta Valaha a cetatii intemeiate de Mircea Cel Batran.

Societate pe actiuni cu capital integral privat, VICAS S. A. a parcurs un drum mereu ascendent, devenind unul din principalii producatori autohtoni de sisteme de acoperire cu rol de protectie si decorativ, destinate unor sectoare variate de activitate (constructii civile si industriale, constructii de masini, industria lemnului, etc.

). Echipa de conducere este o echipa omogena, care imbina competenta profesionala cu experienta si spiritul novator, utilizand strategii si tehnici adecvate.

Marca VICAS, sub care se produc si se comercializeaza produsele noastre, are la baza cea mai moderna tehnologie din domeniu, raspunzand tuturor cerintelor si exigentelor actuale.

Beneficiind de un management modern, orientat catre client, VICAS S. A. a reusit sa-si sporeasca reputatia pe o piata puternic concurentiala, prin promovarea si comercializarea unor produse competitive, raportate la cerintele pietei, in conditiile mentinerii unui raport optim calitate - pret. Certificarea sistemului calitatii conform cu standardul SR EN ISO 9002/95, agrementele tehnice si omologarile eliberate de organisme nationale abilitate in domeniu, stau garantie a calitatii produselor VICAS.

Ca urmare a deciziilor luate la nivelul conducerii, compania intentioneaza sa trimita si la export produsele proprii, acest fapt oglindind tendinta firmei de extindere.

Grundurile sunt produse de acoperire cu proprietati anticorozive folosite ca prim strat in sisteme de vopsire, asigurand aderenta intre suprafata metalica si urmatorul strat din sistemul de vopsire.

(grunduri metal lemn, grundziv - grund anticoroziv pe baza de rasini alchidice, grund pentru binale, grundziv-grund anticoroziv pe baza de rasini alchido-melaminice, grund anticoroziv alchido-acrilic seria 5620, grund epoxidic bicomponent, grund clorcauciuc). Chiturile sunt produse utilizate la nivelarea si uniformizarea suprafetelor metalice, intrand in componenta sistemelor de vopsire (chituri lemn metal geam beton / zidarie, chit de cutit seria 5201, chit de stropit seria 5201, victoplast, echiplast- chit epoxidic bicomponent, chit epoxidic seria 3200, vidurin, chit romalchid, superglet). Vopselele sunt produse de acoperire utilizate ca strat intermediar sau final in sistemele de vopsire, formand pelicule protectoare si decorative lucioase, aderente si foarte rezistente in timp (pe baza de uleiuri vegetale, alchidice klass, epoxidice, vopsea intermediara epoxidica, clorcauciuc, pentru marcaj rutier vopsea de ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Marketing International
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
22 imagini
Nr cuvinte:
2 698 cuvinte
Nr caractere:
15 236 caractere
Marime:
158.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Marketing
Predat:
la gimnaziu
Sus!