Marketeri de Renume în România

Extras din referat:

Nina Bratfalean

"Clientul român este mult mai educat în domeniul auto decât presupun companiile de publicitate, în special în ceea ce privește segmentul premium al industriei“.

A urmat în paralel cursurile facultății de jurnalism și pe cele ale facultății de management de la ASE.

Și-a făcut doctoratul în cadrul Academiei de Studii Economice din București și deține două masterate: unul în „Comunicare audio-video, obținut în cadrul Facultății de Comunicare și Relații publice „David Ogilvy”, și unul în „Business Administration”, obținut în cadrul Academiei de Studii Economice din București, iar în anul 2003 a publicat cartea „Relații Publice”.

Nina Bratfalean este în prezent Marketing Manager BMW Group România și are o experiență de peste 12 ani în industria auto.

Ea nu a început în domeniul auto, primul job fiind în publicitate ca account executive.

Debutul în industria auto locală și implicit în cea de PR l-a avut în anul 2000 pentru marca Ford, la Romcar, iar la un an a preluat și marca Mazda.

În 2004 a preluat funcția de director de comunicare Porsche România, reprezentantul oficial pe piața locală al mărcilor Grupului Volkswagen-Audi (VW, Audi, Seat, Skoda) și Porsche.

După trei ani și jumătate în care a condus departamentul de PR din cadrul importatorului VW în România, BMW Group România, îi propune funcția de director de marketing.

Nina spune despre brandul BMW complet (din Germania) că este sportiv, rafinat, plăcere de a conduce, dar că în România accentul cade pe calitățile sportive neegalate.

În opinia ei, BMW este mașina tinerilor, a celor puternici, este o marcă aspirațională.

A studiat la Universitatea Bordeaux din Franța, unde a obținut două diplome – ceade limba franceză și cea de administrație economică și socială. Şi-a continuat apoi studiile în România, unde a absolvit ASE, Facultatea de Administrare a Afacerilor, iar după aceea a terminat programul de Executive MBA INDE al ASE.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Marketeri de Renume in Romania.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
26 pagini
Marime:
1.37MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!