Închirieri haine

Extras din referat:

"Se spune ca nu haina face pe om, dar se stie ca o tinuta eleganta si adecvata situatiei in care te afli este de nelipsit".

Orice femeie isi doreste sa aiba tinuta perfecta, mai ales cu ocazia sarbatorilor sau a unor evenimente speciale, insa nu intotdeauna bugetul le permite sa-si achizitioneze o rochie eleganta .In acest caz, in ajutorul doamnelor vin firmele care inchiriaza tinute pentru ocazii festive.

O rochie de lux, o data cumparata, risca sa fie purtata o singura data, pentru ca apoi sa ramana nefolosita in sifonier. Inchiriatul rochiilor va ofera sansa de a avea o tinuta in pas cu moda, platind o suma modica .

In unele cercuri, a face cumparaturi nu mai e la moda. Asta nu inseamna insa ca e apreciat trocul, ci doar ca, pentru cei cu un stil de viata flexibil, a inchiria bunuri sau servicii de lux e mai interesant (si mai rentabil) decat a le lua acasa pentru totdeauna.Aceasta e solutia perfecta intr-o lume care se plictiseste foarte repede si investitiile pe termen lung sunt riscante, pentru ca moda se schimba des.

Firma noastra, Dymeg-Exclusive, unica firma din judetul Vaslui are ca obiect de activitate inchirierea de haine. Preturile practicate de noi sunt accesibile pentru fiecare buzunar si avem o gama variata de tinute, cum ar fi: rochii de mireasa, de seara(ocazii), de gala si de carnaval.

Hainele se reinnoiesc lunar, iar clientele au de ales dintr-o diversitate de tinute create de firma noastra.

Masurile nu sunt destinate in exclusivitate femeilor slabe, ele variind intre 36 si 52.

Avem privilegiul de a va oferi rochii de mireasa stil retro, clasic, modern, avangardist, trusouri complete si accesoriile necesare pentru o nunta perfecta. Prin rochiile create de noi , prin serviciile profesionale de conceptie si design vom face ca ziua cea mai importanta din viata dumneavoastra sa fie una de neuitat.

Un alt produs promovat de Dymeg-Exclusive sunt rochiile de ocazie sau de seara. Atunci cand sunteti invitata la o seara speciala si vreti sa fiti imbracata cat mai elegant firma noastra va ofera o varianta cat mai practica, si anume inchirierea unei rochii de ocazie.

Inchirierea rochiilor de mireasa se adreseaza in general persoanelor de gen feminin, domnisoarelor tinere care sunt logodite sau care urmeaza sa se casatoreasca si care dispun de un venit mediu. Cele care inchiriaza rochii de seara sau de ocazie sunt doamnele

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Inchirieri Haine.rtf
Alte informații:
Tipuri fișiere:
rtf
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Marime:
3.58KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
servicii, produse, oferte
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!