Factori Strategici

Previzualizare referat:

Extras din referat:

În cele câteva luni de la sfârșitul anului 2001 și începutul anului 2002, lumea corporative și financiare a văzut un început de revoluție, de o amplitudine nu a vazut din anii 1930. Rapoarte de fraudă corporative în marile companii izbucni ca focurile de artificii într-un cer de vară. Concepte lung stabilite de prudență și integritate în raportarea financiară s-au dovedit a fi erodat într-o măsură care nu numai surprins și șocat comunitatea de investitii, dar a provocat căderea de un mare număr de lideri de corporatii proeminente și o dată-admirate. Numărul de companii uriașe și nume mari corporative au dovedit a fi putred la miezul început să fie de două cifre. Poate cel mai șocant, pentru că ar fi fost pictograma de integritate și probitate pentru atât de multe generații, a fost distrugerea de audit și contabilitate firmei Arthur Andersen, după ce conducerea și numele cele mai respectate în profesia contabilă. Andersen a avut, se pare, a fost abandonat în prea multe auditurilor sale, si a fost dovedit a fi cel puțin la fel de adormit fraudă client defilat prin.TheFirma a fost posibil un participant in cadrul frauda la un anumit nivel.

Fara a fi surprinzator, încrederea investitorilor s-au scufundat la noi minime. Piața de valori, deja suferă de bula de spargere a eșecurilor dot com, a scăzut brusc. În cazul în care informațiile financiare provenind de la giganți precum Enron, WorldCom, Tyco, HealthSouth si multe, multe altele a fost atât de flagrant și necinstit raportat la investitori, cum ar putea o încredere a investitorilor numerele și alte informații provenind din orice altă societate, indiferent de cât de mare , indiferent de cât de bine respectat? În cazul în care numerele de dat la guvern și investitorii de la companii, cum ar fi acestea și altele prea numeroase pentru a lista a trebuit să fie retratate, cum ar putea ști un investitor care numerele corporative ar putea fi de încredere?

În cazul în care Big Four contabilitate firme, bastioanele de independență, ar putea fi dat în judecată pentru unul sau mai multe audituri neglijent sau defect, în cazul în care sunt conceptele de integritate în funcția atestă că a dat odată un confort ce privește gestionarea și investitorii?

În cazul în care s-au care ar fi trebuit monitoarele-respective pentru a proteja investitorul? Securities and Exchange Commission din SUA, copleșit, sub-finanțate, reținut de politica de la Washington, nu avea nici dintii, nici forța de muncă pentru a face ceea ce știau ce trebuia făcut, nici de sprijinul Congresului pentru a pune în aplicare mandatul SEC.TheNew York Stock Exchange, ale căror structuri tradiționale s-au schimbat abia în deceniile în care o gamă largă de schimbările economice și de afaceri au transpired, a fost prins într-un vîrtej de management care a răsturnat conducerea sa.

Timp de decenii, profesia contabilă a încercat incercarile repetate de a avea contabili da de auto-reglementare pe la un organism guvernamental extern. Institutul American de Certified Public Accountants-theAICPA- a continuat să ultimul minut pentru a insista ca doar profesia contabilă au avut cunoștințele și mijloacele necesare pentru a stabili standardele de contabilitate și să mențină integritatea celor care situațiile financiare auditate. Dar, apoi, evenimentele din această revoluție afaceri le-a arătat în mod clar a fi incapabil de orice control real asupra integrității funcției atestă.

Pe Wall Street,the presupune independența analiștilor de securitate și alte persoane care furnizează consultanță de investiții actionarilor sa dovedit a fi o farsă într-un mare număr de trimestre. Analiștii cu firme de subscriere de securitate s-au dovedit a fi avertizat de recomandări fals pozitive privind valorile mobiliare slab scrise de propriile firme. A fost un scandal care a dus la punerea sub acuzare a numelor importante de pe Wall Street.

În cartea sa, The Future of Freedom, Fareed Zakaria, editor al Newsweek International, spune ca profesioniști contabili (, avocați, bancheri de investiții, și chiar medici) au întors spatele la responsabilitățile lor TRA-ser- pentru a proteja și a ghida persoanele care le servi. Epidemia șicană nu mai era un secret.

Și astfel, anxietatea tot mai mare de un număr mare de investitori, atât instituționali și individuali, precum și scepticismul în creștere cu privire la informațiile furnizate de către societăți și certificate de auditori, iar valoarea diminuată și integritatea brokeri și analiști, a provocat un strigăt și un ultraj - o cerere care guvernul face ceva.

Făcut-o. LegeaThe Sarbanes-Oxley din 2002.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Factori Strategici.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
2 972 cuvinte
Nr caractere:
14 941 caractere
Marime:
30.23KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!