Elaborarea și fundamentarea prețului unui produs la o firmă producătoare

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

1. Despre firmă 2
2. Stabilirea preţului 3
3. Strategia de fundamentare a preţului 5
Bibliografie 9

Extras din referat:

1. Despre firmă

SC ALCONF SRL este o societate pe răspundere limitată din Iaşi, situată pe strada Sf. Andrei, nr 33-39 ce are ca obiect de activitate producţia de tâmplărie din PVC şi ALUMINIU care prezintă numeroase avantaje cum ar fi: durabilitate în timp, confort termic şi fonic sporit, cost de achiziţie scăzut, întreţinere uşoară, etc. Aceasta a luat fiinţă în anul 2003.

Avantajele majore oferite de ALCONF sunt calitatea şi operativitatea lucrărilor, preturi mici la toate tipurile de tâmplărie, la care se adauga bonusurile la produsele comandate şi discounturile calculate în cazul comenzilor multiple.

ALCONF acorda o importanţă deosebită calităţii, de aceea produsele de tâmplărie PVC şi ALUMINIU sunt agrementate la nivel naţional şi certificate la nivel internaţional.

Pentru o comunicare cât mai bună cu potenţialii clienţi, aceasta a creat o pagină specială

pentru a cere oferta online.

Oricare ar fi produsele care interesează pe clienţi, ferestre, uşi, pereţi cortina misiunea întreprinderii este să satisfacă toate nevoile şi cerinţele pentru produsele comandate şi pentru a fi cât mai aproape de ei a făcut toate eforturile necesare pentru calitatea serviciilor şi produselor.

Selectarea materialelelor şi a componentelelor de calitate superioară, importarea acestora direct de la producători şi atenţia deosebită acordată de specialiştii firmei în procesului de fabricaţie, duc la îndeplinirea conceptului de a oferi clienţilor acesteia produse de calitate şi durabilitate foarte ridicată, la cele mai avantajoase preţuri. Astfel, şi-a ales furnizorii din rândul firmelor cu performanţe în domeniu: Profile KMG pentru PVC sunt recomandate pentru numeroasele calităţi cum ar fi izolare termică şi fonică mai bună, robusteţe, rezistenta, etanşare, accesibilitate din punct de vedere al raportului calitate-pret, ALTEST şi ALPROF (cu şi fără punte termică.) pentru ALUMINIU care asigura cea mai bună rezistenţă la acţiunea factorilor de mediu, cea mai uşoară întreţinere, cea mai bogată paleta coloristică şi rezistenta proprie metalelor, nefiind necesară armarea suplimentara - ceea ce prelungeşte durata de viata a mecanismelor de închidere şi exercită o presiune minimă.

Feroneria ROTO şi VORNE permit cele mai diverse moduri de deschidere (oscilante, basculante, oscilobatanta, glisante), precum şi închideri în mai multe puncte, ceea ce conferă produselor ALCONF calităţi deosebite de etanşare şi zăvorâre.

De asemenea, ALCONF oferă posibilitatea plăţii în rate prin accesarea creditului Cetelem.

2. Stabilirea preţului

Pentru analiza acestui capitol am selectat un anumit produs – ferestre din aluminiu cu bariera termică - şi am analizat toate costurile ce implica producerea lui.

Avantajele acestui produs:

- Asigura o izolare termică foarte bună;

- Fata de celelalte sisteme de tâmplărie, aluminiu asigura cea mai bună rezistenţă la acţiunea factorilor de mediu, cea mai uşoară întreţinere, cea mai bogată paleta coloristică şi rezistenta proprie metalelor;

- Finisarea în detaliu reprezintă un atuu extrem de important în lucrările de mare complexitate;

- Sistemele de tâmplărie din aluminiu au o greutate proprie redusă, cu efect direct asupra duratei de viata a mecanismelor de închidere;

- Că rezistenţa, aliajele de aluminiu pot face uşor concurenta oţelului, având o rezistenţă de 43 de ori mai mare decât lemnul şi de 23 de ori mai mare decât PVC-ul;

- Sistemele de tâmplărie de aluminiu au cel mai bun raport calitate/preţ;

- Etanşeitatea partilor mobile cât şi a geamurilor în rame se realizează printr-un sistem special de garnituri de cauciuc, astfel că în cazul profilelor cu rupere de punte termică se obţine un coeficient de transfer de caldura foarte redus;

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Elaborarea si Fundamentarea Pretului Unui Produs la o Firma Producatoare.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
1 481 cuvinte
Nr caractere:
7 931 caractere
Marime:
57.08KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Holban Sanziana
Sus!