Dezvoltarea politicii de produs la S.C. Murfatlar România S.A

Previzualizare referat:

Extras din referat:

S.C. MURFATLAR ROMANIA S.A. este o societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr. : J13/2190/2002, CUI 2809076. Sediul Social se afla in localitatea Murfatlar, str. Murfatlar nr.1, jud. Constanta. Domeniul principal de activitate este industrializarea strugurilor de vin si producerea si comercializarea de vinuri si bauturi alcoolice. S.C. MURFATLAR ROMANIA S.A. este membru fondator al Asociatiei Producatorilor si Exportatorilor de Vinuri din Romania (APEV) si a Asociatiei Profesionale a Producatorilor si Comerciantilor de Produse Viti-Vinicole (VITIS) si membra a Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV).

Pentru obtinerea unei acoperiri cat mai largi a consumatorilor de vin societatea a optat pentru realizarea unei game variate de produse, cuprinzand, pe total, in prezent cca. 200 de sortimente, atat pentru piata interna cat si pentru cea externa. Principalele produse ale societatii sunt vinurile: produse si imbuteliate la origine de S.C. MURFATLAR ROMANIA S.A., sunt in majoritate vinuri cu denumire de origine controlata (DOC), dar si vinuri cu indicatie geografica ,,Colinele Dobrogei" si vinuri de masa.

Prin politica de produs aplicata societatea doreste satisfacerea permanenta a cerintelor clientului fata de produsele si serviciile oferite, prin:

- Cresterea calitatii si sigurantei produsului finit prin asigurarea unei infrastructuri adecvate pentru productia, depozitarea si imbutelierea vinurilor si bauturilor alcoolice distilate.

- Castigarea increderii clientilor, prin indeplinirea in mod sistematic a cerintelor explicite si preintampinarea dorintelor acestora.

- Cresterea competitivitatii prin imbunatatirea produselor si tehnologiilor existente.

- Planificarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea durabila a sistemului de management al calitatii si al sigurantei alimentului.

- Dezvoltarea competentelor profesionale ale angajatilor si constientizarea cu privire la rolul si importanta acestora in obtinerea calitatii si inocuitatii planificate a produselor finite.

- Respectarea cerintelor de mediu si protejarea mediului inconjurator.

- Actionarea in mod etic si responsabil in ceea ce priveste siguranta, sanatatea si bunastarea angajatilor si a partenerilor de afaceri.

- Tratarea angajatilor, clientilor si partenerilor de afaceri in mod corect si cu onestitate.

Un factor important al strategiei de produs il constituie brandingul. Astfel, pe langa brandul principal (MURFATLAR), pentru a se diferentia in mintea consumatorului si a satisface cat mai bine nevoile acestora, societatea a creat doua branduri-umbrela separate, branduri care au produse si servicii diferite: Crama Murfatlar si M1. Crama Atelier.

CRAMA MURFATLAR

Crama Murfatlar a aparut ca o oportunitate de piata in a-2-a jumatate a anului 2010. Conceptul a fost construit in jurul brandului Murfatlar, care acum poate fi mai aproape de consumator prin intermediul vanzarii asistate de vin vrac in magazine proprii specializate. Constructia Crama Murfatlar presupune un parteneriat intre Murfatlar si investitori locali, parteneriat grevat de mai multe reguli:

- Unitate de design;

- Unitate de comunicare;

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Dezvoltarea politicii de produs la S.C. Murfatlar Romania S.A.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 035 cuvinte
Nr caractere:
12 268 caractere
Marime:
16.32KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!