Decizia Connex De A Introduce Serviciul 3g

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Connex, lider al pietei de telecomunicatii mobile din Romania si prima retea de servicii video mobile din Romania, este marca inregistrata a MobiFon S. A., compania care a introdus serviciile GSM in Romania, la 15 aprilie 1997. Connex inregistra 5. 022. 902 de clienti, la 31 martie 2005, si continua sa fie cel mai important furnizor de servicii de Internet din Romania, cu peste 220. 000 de clienti ai serviciului de Internet dial-up si mai mult de 5. 000 de linii dedicate/VPN in sectorul business.

Connex este cea mai mare investitie greenfield din Romania, atingand in anul 2004 o valoare a investitiilor de 1 miliard de dolari. In acelasi timp, Connex produce 1% din Produsul Intern Brut al Romaniei.

Pe piata de afaceri, Connex este in pozitia unica de a oferi companiilor, exclusiv prin reteaua proprie, solutii integrate de comunicatii, de la servicii mobile de voce si date, la servicii fixe de date si acces international prin reteaua fixa. Connex asigura servicii integrate de comunicatii pentru mai mult de 2. 000 de companii importante din Romania.

Connex este o companie dedicata romanilor si cel mai puternic brand romanesc. La 12 ianuarie 2005, Connex isi intareste angajamentul luat fata de Romania prin lansarea programului Connex pentru viitor, menit sa sustina initiativele ce pot imbunatati viata romanilor. Connex se angajeaza sa doneze din veniturile sale 1 cent la fiecare 10 apeluri efectuate in retea, pentru dezvoltarea invatamantului romanesc, pentru restaurarea monumentelor si pentru o Romanie mai curata. Suma acordata pana in 2007 este estimata la aproximativ 7 milioane USD si se alatura celor 3, 5 milioane investiti intre 1997 si 2004 in proiecte din educatie, cultura si arta, mediu, sport.

Programul Connex pentru viitor a inceput la Sibiu prin anuntarea proiectului de restaurare a Turnului Sfatului din Sibiu, un important simbol cultural si arhitectural al Romaniei.

In cursul acestui an, Connex va sustine cel putin alte doua programe: un program educational dezvoltat impreuna cu World Vision Romania si un program de curatenie realizat in parteneriat cu organizatia Mare Nostrum.

Actionarii principali ai Connex sunt doi lideri ai comunicatiilor mobile: Telesystem International Wireless (TSX, TIW, Nasdaq, TIWI), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

Preocupat in permanenta sa ofere clientilor sai servicii de ultima generatie, Connex a lansat serviciile 3G in premiera pe piata romaneasca, chiar la 8 ani dupa introducerea telefoniei mobile in Romania.

Primul apel video in reteaua 3G UMTS a fost realizat intre Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, si Presedintele Romaniei, Traian Basescu, la 15 aprilie 2005, in conferinta de presa de lansare a serviciilor 3G. La data lansarii comerciale, 25 aprilie 2005, reteaua 3G este disponibila in opt orase (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti) si pe DN1, intre Bucuresti si Brasov.

Serviciul Connex 3G este cea mai ...

Bibliografie:

- http://www.hotnews.ro/articol_20166-Videotelefonie-in-Romania-cu-20-de-centi-pe-minut.htm

- http://www.connex.ro/personal/index.jsp

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Decizia Connex De A Introduce Serviciul 3g
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 118 cuvinte
Nr caractere:
10 408 caractere
Marime:
13.87KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Marketing
Tag-uri:
servicii, firma
Predat:
la liceu
Sus!