Aplicație privind stadiul trecerii la firma bazată pe cunoștințe în organizația SC Delamode România SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

S.C. DELAMODE ROMANIA S.R.L. a fost infiintata in anul 1994.

Delamode este detinuta de un mic grup de investitori privati, dintre care majoritatea sunt membrii ai echipei internationale de management.

Societatea are sediul central in Bucuresti, B-dul Timisoara nr. 111-115, sector 6, detine o sucursala in orasul Bors si puncte de lucru in localitatile: Bucuresti, Otopeni, Oradea, Timisoara, Domnesti, Constanta, Agigea, Ovidiu, Sibiu, Bolintin-Deal. De asemenea, compania detine filiale si in Marea Britanie, Austria, Germania, Republica Moldova, Bulgaria s.a. . Nu se stabilesc limitari geografice referitoare la actiunile in care firma se poate implica.

Delamode Romania este compania cu cea mai ridicata rata de dezvoltare si totodata cel mai dinamic furnizor de servicii de transport si logistica din Romania.

Colaborarea excelenta cu companiile aeriene(Lufthansa, Swissair, Tarom, CSA, Alitalia, Air France, British Airways, Austrian Airlines) a permis o diversificare a gamei de servicii prin incorporarea transportului aerian din si in orice locatie din lume.

Obiectul principal de activitate consta in prestarea de servicii de transport, servicii de logistica, intermedieri in comertul cu combustibil.

Delamode este o companie internationala care ofera solutii integrate de logistica/ expeditii internationale(terestre, aero si maritime)/ livrari si colectari locale/ antrepozitare si depozitare/ servicii vamale.

Compania Delamode ofera servicii de transport complete atat la nivel national cat si international precum si management complet al incarcaturii transportate pe cale maritima sau aeriana.

In plus fata de serviciile de livrare legate de transportul international de marfa, Delamode ofera si diverse servicii pe piata interna, precum colectari interne, depozitare de marfuri, contract de distributie pentru toate tipurile de transport.

Numarul de salariati aferent anului 2011 este de 106 angajati.

In general operatiunile Delamode Romania au avut un rezultat pozitiv si s-au imbunatatit substantial in ultimii doi ani care au fost foarte dificili. Aceasta imbunatatire a fost obtinuta in ciuda crizei economice si in ciuda conditiilor dificile de pe piata din domeniu. Pe parcursul acestor ani, Consiliul de Administratie s-a gandit la cum s-ar putea pastra acest "moment" pentru a asigura un progres continuu in cadrul unui domeniu care continua sa se diversifice.

Pentru Delamode Romania s-a decis ca acest lucru va fi obtinut cel mai bine prin divizarea si crearea in anul 2010 de 2 structuri si entitati separate de management fata de cea de baza Delamode Romania si anume: Delamode Logostics- activitatile corelate de Contract Logistics si Transport Intern din Romania si Delamode Proprietati-Imobiliare

Managementul independent al acestor activitati se va reflecta atat in structura organizationala si legala a companiei pentru a permite diferite activitati sa se dezvolte independent una de cealalta.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aplicatie Privind Stadiul Trecerii la Firma Bazata pe Cunostinte in Organizatia SC Delamode RomAnia SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 117 cuvinte
Nr caractere:
5 742 caractere
Marime:
12.47KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Managementul Calității
Tag-uri:
cunostinta, organizatie, firma
Predat:
la liceu
Sus!