Misiuni, Obiective, Strategii Orange

Previzualizare referat:

Extras din referat:

ORANGE este o companie înfiinţată în Marea Britanie în aprilie 1990 sub denumirea de Microtel Communications, iar în 1993 numele a fost schimbat în Orange Personal Communication .Compania a fost cumpărată în octombrie 1999 de către Mannesmann AG, iar aceasta la rândul ei a fost achiziţionată în aprilie 2000 de către Vodafone UK. Din cauza faptului că în Marea Britanie nu se pot deţine două licenţe de telefonie mobilă de către aceeaşi companie, Vodafone UK a decis vânzarea Orange UK către cei de la France Telecom în mai 2000. Astfel a ajuns Orange o distinsă companie de telecomunicaţii franceză, abia la 10 ani de la naştere.

ORANGE este o companie multinaţională, de dimensiuni mari, cu o evoluţie performantă şi competitivă pe plan naţional, fiind una din cele mai profitabile subsidiare ale companiei France Telecom, la nivel mondial.

ORANGE face parte din primele 3 companii din ţara noastră sub aspect al profitabilităţii, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul serviciilor de telefonie mobilă, deţinând în prezent poziţia de lider de piaţă.

CONCURENTII ORANGE

Concurentii ORANGE pe piata telefoniei mobile din Romania sunt in principal companiile Vodafone si Cosmote. Cosmote inregistra in decembrie 2007 peste trei milioane de utilizatori, dintre care aproape doua milioane s-au alaturat intr-un singur an. Orange Romania a raportat o crestere de 22% a bazei de clienti, pana la 9,8 milioane in decembrie 2007, in timp ce Vodafone Romania a ajuns la un numar total de 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007.

MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea companiei ORANGE este să furnizeze servicii simple, inovative şi uşor de folosit pentru a îmbunătăţi şi simplifica viaţa fiecăruia. Orange a fost întotdeauna un brand optimist şi a crezut în puterea sa de a îmbunătăţi viaţa oamenilor. Când tehnologia informaţiilor era confuză, Orange a comunicat-o simplu şi accesibil pentru toată lumea, şi de atunci stabileşte continuu legături între oameni.

VIZIUNEA COMPANIEI ORANGE

Noua viziune Orange, “Together we can do more”, are rolul de a împrospăta imaginea brandului în acord cu schimbările care au marcat lumea în ultimii ani. Astăzi, când tehnologia mobilă şi internetul broadband au devenit accesibile tuturor, iar piaţa de servicii este tot mai omogenă, a apărut necesitatea unei mai mari diferenţieri faţă de ceilalţi operatori.

Observații:

FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR

IASI

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Misiuni, Obiective, Strategii Orange.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 347 cuvinte
Nr caractere:
7 296 caractere
Marime:
24.27KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!